Video

Trailer 'Black Panther' kondigt oorlog aan

Op naar Wakanda!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 12:03 in Video
Over ruim een maand dan draait de volgende superheldenfilm in de bioscoop. Dit wordt Black Panther van regisseur Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) en uiteraard met de Chadwick Boseman superheld als voornaamste gezicht.


In Marvel Studios' Black Panther zien we hoe T'Challa / Black Panther, die na de dood van zijn vader de koning van Wakanda is gewroden, terugkeert naar Wakanda, de geïsoleerde, technologisch geavanceerde Afrikaanse natie. Een krachtige oude slechterik stelt T'Challa's als koning op de proef. De slechterik trekt de held in een groots conflict, en de toekomst van Wakanda en de complete wereld staat op het spel. Oog in oog met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verzamelen en de volledige kracht van Black Panther inzetten om zijn tegenstanders uit te schakelen om zo zijn mensen en samenleving veilig te stellen.

Het achttiende deel in het Marvel Cinematic Universe, ook met rollen voor Michael B. Jordan (als Erik Killmonger), Winston Duke (M'Baku / Man-Ape), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri) en Andy Serkis (Ulysses Klaue / Klaw), staat gepland voor 14 februari in de bioscoop verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Van de soundtrack ga ik niet veel verwachten aangezien Lamar aan werkt en er veel sh!t rap muziek komt zoals ik nu hoor aan de trailer (weeral). Past niet echt bij deze genre en zeker waar er afrikaanse cultuur in komt. Mijn verwachtingen staan nu wel laag bij deze film.

GreenHornet

Avatar

Rap muziek komt uit Afrika

KekeBaas

Avatar

Dit gaat echt heel tof worden.

SuPa

Avatar

@GreenHornet, rap komt uit de VS. Het is ontstaan vanuit afrikaanse muziek, maar rap zelf komt toch echt uit de VS.

Artificialis

Avatar

Het hele rap en r&b sfeertje spreekt mij ook niet aan, maar ze willen met de Afro-Amerikaanse muziek, begroetingen en taalgebruik (''bro'') ongetwijfeld deze doelgroep zoveel mogelijk naar de bioscoop proberen te lokken. De film zelf zal vast geen superhelden ''in the hood'' worden.

dondeestagb

Avatar

Rap komt zelfs oorspronkelijk uit Jamaica

McGraig

Avatar

Over Marvel gesproken..... Stan Lee wordt flink beschuldigd van aanranding

https://www.nu.nl/metoo/5080445/stan-lee-beschuldigd-verpleegsters-van-aanranding.html

nieuwslaatste nieuws

meest populair