Trailer 'Black Panther' kondigt oorlog aan

Trailer 'Black Panther' kondigt oorlog aan

Op naar Wakanda!

Over ruim een maand dan draait de volgende superheldenfilm in de bioscoop. Dit wordt Black Panther van regisseur Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) en uiteraard met de Chadwick Boseman superheld als voornaamste gezicht.


In Marvel Studios' Black Panther zien we hoe T'Challa / Black Panther, die na de dood van zijn vader de koning van Wakanda is gewroden, terugkeert naar Wakanda, de geïsoleerde, technologisch geavanceerde Afrikaanse natie. Een krachtige oude slechterik stelt T'Challa's als koning op de proef. De slechterik trekt de held in een groots conflict, en de toekomst van Wakanda en de complete wereld staat op het spel. Oog in oog met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verzamelen en de volledige kracht van Black Panther inzetten om zijn tegenstanders uit te schakelen om zo zijn mensen en samenleving veilig te stellen.

Het achttiende deel in het Marvel Cinematic Universe, ook met rollen voor Michael B. Jordan (als Erik Killmonger), Winston Duke (M'Baku / Man-Ape), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri) en Andy Serkis (Ulysses Klaue / Klaw), staat gepland voor 14 februari in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair