Video

Spannende eerste clip 'Maze Runner: The Death Cure'

Dodelijke geheimen daar in Last City.

door Jim Pedd om 11:22 in Video
Er is een eerste clip vrijgegeven van Maze Runner: The Death Cure. Waar de synopsis en een eerste trailer er al op hintte dat dit wellicht de gevaarlijkste doolhof tot nu toe zou worden, maakt deze clip dat punt meteen maar even duidelijk. De clip toont ons vermoedelijk een deel van Last City, het punt waar Thomas (Dylan O'Brien) en zijn vrienden naartoe gaan in dit laatste avontuur.

Thomas en de andere Gladers moeten op zoek naar hun vrienden om hen te redden uit handen van WCKD. Het is hun gevaarlijkste en laatste missie. Al snel blijkt dat ze door het labyrint moeten gaan, in een poging hun weg naar het centrum te vinden om daar antwoorden te vinden op vragen ze hebben sinds het moment dat ze in het doolhof aankwamen.


Net als de vorige twee films in de franchise, is ook dit derde deel geregisseerd door Wes Ball. Hij baseerde zich samen met scenarist T.S. Nowlin op de gelijknamige boekenreeks van James Dashner. Naast Dulan O'Brien, hebben ook Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster en Ki Hong Lee hoofdrollen. Vanaf 25 januari in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Noortje World

Avatar

Kijk uit naar deze film. Ik hoop dat deze film beter is dan de vorige. Het ziet er iig goed uit .

nieuwslaatste nieuws

meest populair