Video

Eerste trailer mysterie 'The Vanishing of Sidney Hall' met Elle Fanning en Kyle Chandler

Een jonge schrijver mag niet zomaar verdwijnen na een controversieel debuut.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:14 in Video
Zie nu de eerste trailer voor The Vanishing of Sidney Hall, met jong talent Logan Lerman als Sidney Hall. Elle Fanning speelt de jonge vrouw die zijn grote liefde is, Kyle Chandler de detective die hem probeert op te sporen nadat hij verdwenen lijkt te zijn.Sidney Hall heeft een bijzonder schrijftalent. Zijn essays bevatten een gevaar die sommigen afstotend vinden, maar één leraar herkent zijn talent en moedigt Sidney aan om een carrière van het schrijven te maken. Vroeg succes met zijn eerste roman maakt Sidney beroemd, hoewel zijn dystopische observaties over het leven in de buitenwijken tragische gevolgen hebben voor sommige jonge lezers, waardoor hij in een schandaal verstrikt raakt.

Zijn creativiteit wordt hierdoor verstikt, alsmede door hoge verwachtingen en duistere geheimen uit zijn verleden, en verminderen zijn kansen op liefde met iemand uit zijn jeugd. Wanneer de gedesillusioneerde schrijver zo goed als verdwenen lijkt, gaat een mysterieuze detective op zoek naar het antwoordt op zijn mysterie.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws