Algemeen

Netflix zet 'Mute' volgende maand online!

De nieuwe film van Duncan Jones.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Netflix zal volgende maand de film Mute online zetten. Het is een volgende ambitieuze film van de streamingdienst. De film werd gemaakt door Moon en Warcraft-regisseur Duncan Jones. De regisseur gaf het nieuws zelf prijs.

Via Twitter liet Jones van de week weten dat de film volgende maand gaat verschijnen.


Voor Mute, omschreven als de "spirituele opvolger" van Jones' eerste film Moon (2009), werkte Jones samen met namen als Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux. Een dag voor bovenstaande Tweet liet Jones weten dat de film klaar is, maar dat er nu aan de wereldwijde ondertiteling wordt gewerkt.


Mute speelt zich af in de nabije toekomst. Leo (Skarsgård) is een barkeeper in Berlijn en door een ongeluk in zijn kindertijd verloor Leo de mogelijkheid tot spreken. Het enige goede in zijn leven is nog zijn mooie vriendin Naadirah (Saleh). Als zij spoorloos verdwijnt, leidt Leo's speurtocht hem diep in de onderwereld van de stad. Twee opschepperige Amerikaanse chirurgen (Rudd en Theroux) lijken de enige terugkerende aanwijzing en Leo is genoodzaakt om de onderwereld compleet binnen te stappen om zijn geliefde terug te vinden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Klinkt goed! Ben benieuwd. Moon was erg tof, in trend van Black Mirror.

Decepticon

Avatar

Ik ben ook benieuwd, Moon is heel erg goed en Warcraft heb ik me best mee vermaakt.
Apart dat we niet meer zien en horen van hem. Heeft hij het druk met andere dingen ofzo?

Lord Bono

Avatar

@NoahMeeuws,

Moon was er veel eerder dan Black Mirror, dus het is omgekeerd ;p

Goku32

Avatar

Ben benieuwd

nieuwslaatste nieuws

meest populair