Netflix zet 'Mute' volgende maand online!

De nieuwe film van Duncan Jones.

Bram de Groot 12 januari 2018 05:00 in Algemeen
Netflix zal volgende maand de film Mute online zetten. Het is een volgende ambitieuze film van de streamingdienst. De film werd gemaakt door Moon en Warcraft-regisseur Duncan Jones. De regisseur gaf het nieuws zelf prijs.

Via Twitter liet Jones van de week weten dat de film volgende maand gaat verschijnen.


Voor Mute, omschreven als de "spirituele opvolger" van Jones' eerste film Moon (2009), werkte Jones samen met namen als Alexander Skarsgård, Paul Rudd en Justin Theroux. Een dag voor bovenstaande Tweet liet Jones weten dat de film klaar is, maar dat er nu aan de wereldwijde ondertiteling wordt gewerkt.


Mute speelt zich af in de nabije toekomst. Leo (Skarsgård) is een barkeeper in Berlijn en door een ongeluk in zijn kindertijd verloor Leo de mogelijkheid tot spreken. Het enige goede in zijn leven is nog zijn mooie vriendin Naadirah (Saleh). Als zij spoorloos verdwijnt, leidt Leo's speurtocht hem diep in de onderwereld van de stad. Twee opschepperige Amerikaanse chirurgen (Rudd en Theroux) lijken de enige terugkerende aanwijzing en Leo is genoodzaakt om de onderwereld compleet binnen te stappen om zijn geliefde terug te vinden.

NieuwsFilm