Algemeen

Trailer thriller 'Breaking In' met Gabrielle Union

Doet denken aan 'Panic Room'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:41 in Algemeen
Gabrielle Union gaat hard in de nieuwe trailer voor Breaking In, iets wat je bij haar juist niet moet doen. Want zoals zij zegt in de eerste seconden van die trailer: ''Je bent bij het verkeerde huis ingebroken," waarschijnlijk gevolgd door een scheldwoord dat niet in de trailer mocht. Breaking In is de nieuwste film van James McTeigue, regisseur van V for Vendetta en Ninja Assassin.Op moedersdag reist een moeder met haar twee kinderen naar het afgelegen huis van haar pas overleden vader. Eenmaal aangekomen blijkt het huis een soort fort, ontworpen om mensen buiten te houden. Wat verborg haar vader voor de buitenwereld? Moeder zet de uitgebreide beveiliging niet aan, tot haar spijt.

Want 's nachts sluiper er inbrekers in en wordt zij buitengesloten. De inbrekers maken wel gebruik van die high-tech beveiliging om de kinderen in gijzeling te nemen. Maar de moeder stopt voor niets of niemand om haar kinderen terug te krijgen. Geen val of truc en zeker geen man kan haar tegenhouden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Zo daar wil ik wel een uitje mee schillen idd

GreenHornet

Avatar

ziet er niet verkeerd uit

nieuwslaatste nieuws