Video

Eerste blik op enge aliens in trailer 'Cold Skin'

IJzingwekkende horrorsci-fi op Antarctica.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:49 in Video
Na de teaser is er dan nu eindelijk de volle trailer voor de horrorsciencefictionfilm Cold Skin, de nieuwste film van Xavier Gens.

Gens is een Franse regisseur die succes vergaarde met de horrorfilms als Frontière(s), en daarna naar Hollywood vertrok en films als Hitman maakte. Nu is hij in Hollywood gebleven, maar keert hij met Cold Skin wel terug naar het genre waar hij bekend mee werd.In de buurt van de Zuidpool arriveert een schip bij een verlaten eiland. Op het schip staat een jongeman, die het weer wil bestuderen op het eiland, deels zodat hij alleen kan zijn aan de rand van de aarde. Eenmaal aangekomen kan hij de man die hij komt vervangen echter niet vinden. De enige persoon is een schipbreukeling die iets verschrikkelijks heeft gezien, maar daar niks over wil loslaten. Dan valt de nacht en blijkt het eiland toch niet zo verlaten en onbewoond als men gedacht had.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Jezus wat zijn die eng zeg!! ................... Nee.

SuPa

Avatar

OMG f*cking eng!!! -_-

ze lijken op de putty patrols uit de power rangers serie lol.

Raki-Pure

Avatar

Misschien leuk voor op een regenachtige zondagmiddag zonder sport op tv.

Prince John

Avatar

Rommelige trailer. En volgens mijn zijn het geen aliens, maar eerder soort van water wezens/inwoners van Atlantis of zo

nieuwslaatste nieuws

meest populair