Synopsis 'Solo: A Star Wars Story' hint naar criminele onderwereld

Synopsis 'Solo: A Star Wars Story' hint naar criminele onderwereld

En nu graag ook de trailer!

Met nog zo'n 4 maanden te gaan tot verschijning is de kans groot dat we binnen enkele weken, of misschien zelfs dagen de eerste trailer te zien krijgen voor de tweede Star Wars-spinoff film Solo: A Star Wars Story. Lucasfilm heeft de eerste synopsis vrijgegeven en deze hint naar een "criminele onderwereld":


Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis af naar een sterrenstelsel ver, ver weg in Solo: A Star Wars Story, een compleet nieuw avontuur met de meest geliefde schurk in het heelal. Via een reeks gewaagde escapades midden in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld, ontmoet Han Solo zijn krachtige toekomstige co-piloot Chewbacca en treft de beruchte gokker Lando Calrissian. Er volgt een tocht dat de koers bepaalt voor een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Sar Wars saga.

Die Han Solo wordt gespeeld door de nog redelijk onbekende Alden Ehrenreich en onder de huid van Chewbacca zit Joonas Suotamo. Calrissian wordt dit keer gespeeld door Donald Glover. De synopsis onthult nog niets over de slechterik(en) of over personages als Qi'Ra (Emilia Clarke) en Tobias Beckett (Woody Harrelson).

De film van regisseur Ron Howard staat gepland voor 23 mei.

NieuwsFilm

meest populair