Algemeen

Synopsis 'Solo: A Star Wars Story' hint naar criminele onderwereld

En nu graag ook de trailer!

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Met nog zo'n 4 maanden te gaan tot verschijning is de kans groot dat we binnen enkele weken, of misschien zelfs dagen de eerste trailer te zien krijgen voor de tweede Star Wars-spinoff film Solo: A Star Wars Story. Lucasfilm heeft de eerste synopsis vrijgegeven en deze hint naar een "criminele onderwereld":


Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis af naar een sterrenstelsel ver, ver weg in Solo: A Star Wars Story, een compleet nieuw avontuur met de meest geliefde schurk in het heelal. Via een reeks gewaagde escapades midden in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld, ontmoet Han Solo zijn krachtige toekomstige co-piloot Chewbacca en treft de beruchte gokker Lando Calrissian. Er volgt een tocht dat de koers bepaalt voor een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Sar Wars saga.

Die Han Solo wordt gespeeld door de nog redelijk onbekende Alden Ehrenreich en onder de huid van Chewbacca zit Joonas Suotamo. Calrissian wordt dit keer gespeeld door Donald Glover. De synopsis onthult nog niets over de slechterik(en) of over personages als Qi'Ra (Emilia Clarke) en Tobias Beckett (Woody Harrelson).

De film van regisseur Ron Howard staat gepland voor 23 mei.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Niet de held van dé Melkweg maar van een ander sterrenstelsel..... het een en ander speelt zich af in een sterrenstelsel ver, ver weg. Er bestaat maar één sterrenstelsel (galaxy; Engels) waar wij verblijven dat de Melkweg heet. Geneuzel wellicht maar even voor alle duidelijkheid Smiley face. Kom maar op met die trailer. Het zal me benieuwen wat het wordt. Het zou wel lachen zijn als het ineens een geweldige film blijkt te zijn

GreenHornet

Avatar

de film komt binnenkort in de bioscoop en er is nog geen trailer

Banned

Avatar

Het is toch normaal dat die trailer er nog niet is. The Last Jedi draait nog maar een maand in de zalen we zouden nu al moeten warm lopen voor een film die pas over een dikke 4 maand in de zalen draait. Die twee films moeten mekaar niet voor de voeten lopen.

DanielPrime9

Avatar

Leuk dat nieuwe Sar Wars haha

Akke Moeka Hara

Avatar

Emilia Clarke, daar vrees ik eigenlijk het meeste voor.

Lord Bono

Avatar

@Banned Het zal inderdaad de reden zijn dat we nog geen trailer hebben gezien voor Solo. Overigens denk ik dat het vooral in de USA meer tickets zou verkopen als ze aankondigen deze trailer een paar keer voor The Last Jedi te draaien.

Harrie69

Avatar

Ik ben echt benieuwd naar deze Star Wars side story. Was al vanaf 1980 (The Empire Strikes Back) benieuwd naar de achtergrond van Han Solo. Een oordeel kun je pas vellen indien je hem gezien hebt. Dus laat maar komen.

Ed Crane

Avatar

Denk ik ook (al zullen ze hun geld wel prima terugverdienen).

Ik denk verder dat Banned ook gelijk heeft, maar het is sowieso suf gedaan van Disney, zoals eigenlijk alles van deze hele productie. Ze willen inderdaad ongetwijfeld The Last Jedi nog de aandacht geven, maar het lijkt me sowieso niet zo slim om zo kort na TLJ meteen weer met een nieuwe film aan te komen, en dan geeft alle 'buzz' rond Solo ook niet bepaald veel reden tot optimisme.

MARQ242

Avatar

Ik ben erg benieuwd. Het zal in iedergeval beter zijn dan The Last Jedi. Aan de regisseur zal het in iedergeval niet liggen. De characters, de SW criminele setting. Het heeft de potentie om een hele leuke Star Wars film te worden. En er mag van mij best gelachen worden, als het verhaal en script maar goed zijn.

NieuwsFilm

meest populair