Algemeen

Will Patton maakt jacht op Michael Myers in 'Halloween' (2018)

Of de zoveelste politieagent die denkt dat de kust veilig is?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 19:37 in Algemeen
In horrorfilms staan onze helden en heldinnen er niet altijd alleen voor wanneer ze het tegen iets kwaadaardigs opnemen. Hetzelfde zal gelden voor de nieuwe Halloween, welke later dit jaar in oktober uitkomt. Daarin zien we Jamie Lee Curtis terug als Laurie Strode, het zusje van seriemoordenaar Michael Myers. Hoewel zij gesteund wordt door dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) is er een grote kans dat ze ook samen gaat werken met de politie. Één van de dienders zal gespeeld worden door Armageddon-acteur Will Patton. Dat heeft The Tracking Board bevestigd.

De cast van Halloween (die overigens alle vervolgen negeert) lijkt nu praktisch compleet. Eerder meldden websites al dat de originele Michael Myers-acteur Nick Castle terugkeert als de keukenmes hanterende psychopaat. Stuntman James Jude Courtney zal echter samen met Castle de last dragen - ook hij gaat Myers spelen. Daarnaast lijkt Myers' slachtvoer ook bevestigd, met het aannemen van Allyson's schoolvrienden Virginia Gardner, Miles Robbins, Drew Scheid en Dylan Arnold.

Het is nog steeds niet duidelijk waar de film precies over gaat. Enkel dat het verhaal veertig jaar na de gebeurtenissen uit het origineel plaatsvindt en de laatste confrontatie tussen zus en broer opzet. Halloween-regisseur John Carpenter was in ieder geval tevreden met het scenario van regisseur David Gordon Green en medeschrijver Danny McBride. Laatstgenoemde plaatste tevens de onderstaande foto op Instagram, ter viering van Carpenter's 70ste verjaardag. Volgens diverse websites staat het inmiddels vast dat Carpenter de muziek van de nieuwe Halloween zal componeren.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dus 40 jaar is Michael weg geweest,
40 jaar pensioen opgebouwd en nu in zn vrije uurtjes zn bejaarde zusje afmaken.
Yep thats fuckin mental.

GreenHornet

Avatar

heb me altijd afgevraagd is Michael een Demon of gewoon een mens?

Ed Crane

Avatar

GreenHornet "heb me altijd afgevraagd is Michael een Demon of gewoon een mens?"

Hangt er vanaf welke delen je meerekent. In de oorspronkelijke reeks blijken latere delen (4-6) er naar toe te werken dat Myers is ontstaan uit een soort pagan ritueel door een sekte. Hij is als menselijk kind geboren uit een vrouw, maar daarbij als het ware vervloekt met als doel dat als het ware het kwaad in één mens geconcentreerd wordt. Dit alles om een soort kosmische balans te creëren of zo. Allemaal bovennatuurlijk dus.

In de H20-lijn is Myers gewoon een mens zonder bovennatuurlijk gebeuren.

Frietgezicht

Avatar

Ik dacht altijd dat Michael een Surinamer was. Hij heeft nooit haast en al rennen zijn slachtoffers zich de tyfus hij loopt er alsnog op zijn dooie gemak in relax tempo achteraan.

Ed Crane

Avatar

Misschien ben je in de war met Busta Rhymes.

nieuwslaatste nieuws

meest populair