Will Patton maakt jacht op Michael Myers in 'Halloween' (2018)

Will Patton maakt jacht op Michael Myers in 'Halloween' (2018)

Of de zoveelste politieagent die denkt dat de kust veilig is?

In horrorfilms staan onze helden en heldinnen er niet altijd alleen voor wanneer ze het tegen iets kwaadaardigs opnemen. Hetzelfde zal gelden voor de nieuwe Halloween, welke later dit jaar in oktober uitkomt. Daarin zien we Jamie Lee Curtis terug als Laurie Strode, het zusje van seriemoordenaar Michael Myers. Hoewel zij gesteund wordt door dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) is er een grote kans dat ze ook samen gaat werken met de politie. Één van de dienders zal gespeeld worden door Armageddon-acteur Will Patton. Dat heeft The Tracking Board bevestigd.

De cast van Halloween (die overigens alle vervolgen negeert) lijkt nu praktisch compleet. Eerder meldden websites al dat de originele Michael Myers-acteur Nick Castle terugkeert als de keukenmes hanterende psychopaat. Stuntman James Jude Courtney zal echter samen met Castle de last dragen - ook hij gaat Myers spelen. Daarnaast lijkt Myers' slachtvoer ook bevestigd, met het aannemen van Allyson's schoolvrienden Virginia Gardner, Miles Robbins, Drew Scheid en Dylan Arnold.

Het is nog steeds niet duidelijk waar de film precies over gaat. Enkel dat het verhaal veertig jaar na de gebeurtenissen uit het origineel plaatsvindt en de laatste confrontatie tussen zus en broer opzet. Halloween-regisseur John Carpenter was in ieder geval tevreden met het scenario van regisseur David Gordon Green en medeschrijver Danny McBride. Laatstgenoemde plaatste tevens de onderstaande foto op Instagram, ter viering van Carpenter's 70ste verjaardag. Volgens diverse websites staat het inmiddels vast dat Carpenter de muziek van de nieuwe Halloween zal componeren.



NieuwsFilm

meest populair