Gerucht: Peter Parker, niet Spider-Man in 'Venom'

En het wordt hooguit een cameo.

Gisteren hoorden we dat Tom Hollands Spider-Man in Venom te zien zou zijn. Maar nu horen we iets anders: Holland zou als Peter Parker verschijnen en dus niet als zijn alter-ego. Vandaag wordt gesteld dat Holland twee dagen op de set van Venom was om zijn cameo mogelijk te maken.

Dat stelt John Schnepp, bron van het gerucht gisteren, in een nieuwe aflevering van Collider Heroes. Hij vertelde het volgende: "Tom Holland was minstens twee dagen op de set van Venom om als Peter Parker te kunnen verschijnen. Okay, dus ik zeg niet dat Spider-Man in de film zit. Als ik zeg dat Tom Hollands Spider-Man in de film zit, bedoel ik dat Peter Parker erin zit."

De cameo is nog niet bevestigd door Sony Pictures of door Marvel Studios, maar wel waarschijnlijk. Naar het schijnt speelt Ruben Fleischers Venom zich af in San Francisco, waar Venom (Tom Hardy) woont na de strijd met Spider-Man verloren te hebben. Hij woont nu in San Francisco om zelf de misdaad te bestrijden. Dat is althans hoe de film zou gaan, zeker is het uiteraard niet.

De release staat gepland voor oktober 2018.



NieuwsFilm

meest populair