Algemeen

Scarlett Johansson heeft ideeën voor de 'Black Widow'-film

Wordt het een oorsprongsverhaal of gaat de film verder na de volgende Avengers-film?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:14 in Algemeen
Nu een Black Widow-film eindelijk een echte mogelijkheid lijkt te zijn, heeft de superheldin zelf enige ideeën waar haar film over zou kunnen gaan.

Scarlett Johansson, die het personage al speelt sinds haar entree in Iron Man 2 in 2010 (wat betekent dat tegen de tijd dat de film in de bios verschijnt zij al een decennium lang de Avenger speelt), heeft suggesties voor wat een Black Widow-film met haar personage Natasha Romanoff zou kunnen doen.

Zij sprak met Variety over de Black Widow-film en hoe ze de afgelopen jaren vaak met Marvel over de ontwikkeling daarvan sprak. "Ik heb veel in dit personage gestopt, en Marvel ook. Als ik het doe, dan wil ik het doen terwijl ik nog steeds zo'n strak catsuit wil aantrekken, en ik weet niet hoe lang ik dat nog wil.''

Daarnaast beantwoordde ze de vraag of de film een oorsprongsverhaal moet worden of juist in de huidige tijd moet afspelen:

''Ik denk dat er veel mogelijkheden zijn voor zo'n verhaal. Ze heeft een rijk oorsprongsverhaal, waar je veel kanten mee op kan. Je zou terug naar Rusland kunnen gaan. Je zou het Widow-programma kunnen verkennen. Je kan er van alles mee, en echt de identiteit van wie ze is onderzoeken, waar ze vandaan komt en waar ze bij hoort.

Er is genoeg achtergrondverhaal. Maar dat hoeft niet. Het zou ook iets anders kunnen zijn. Waar gaan The Avengers heen? Ze gaan ondergronds. En dan? Wat gebeurd er als alles uiteenvalt? Ook daar kan je zoveel kanten mee op. Ik denk dat het belangrijkste is, dat het zijn eigen ding is, met een eigen vibe, anders dan de andere films.
''

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Gelijk Logan introduceren!

MisterMarvel

Avatar

+1 Timothy

Rusland, Logan, Omega Red!!!!

Mooie setting en wacht al jaren op Omega Red

Frietgezicht

Avatar

Ja een eigen Black Widow film kan zeker wat worden.

Gooi dan Hulk, Thor, Iron Man, Captain America, Winter Soldier, Dr Strange, Spidey en Black Panther erbij(wie er na Infinity War nog leven) en laat de Skrulls de aarde aanvallen.
Black Widow gaat dan samen met Thor, Iron Man, Captain America, Winter Soldier, Dr Strange, Spidey en Black Panther de strijd met ze aan in een alles bepalende battle om de aarde te beschermen.
Noem de film Black Widow : The Ultieme War

McGraig

Avatar

Vannacht weer gedroomd dat ik met alleen m'n sokken aan gefolterd werd door haar. Is dat gek? M'n beddengoed kon meteen in de was

Frietgezicht

Avatar

^ Die droom had ik ook alleen niet door Black Widow maar door Ted Bundy gespeeld door James Franco.
En ik had geen sokken aan.

Goku32

Avatar

Het enige idee wat goed uit pakt in deze film, dat is als black widow naakt gaat. Dan word het een toppertje kas kraker

chefry1983

Avatar

friet, je vergeet ant-man en the wasp. maar je idee klinkt goed.
Maar Goku32 ideetje klinkt nog beter

Frietgezicht

Avatar

In mijn pitch gaat Black Widow sowieso naakt! Offcourse!

En Antman en Wesp zitten na hun gezamenlijke film opgesloten in de kerkers van Dr Doom in een soort The Human Centipede posé samen met War Machine waardoor ze niet mee kunnen doen in het spektakel The Ultieme War

Artificialis

Avatar

Het is mij helemaal ontgaan dat ze pas 33 is. Ik dacht dat ze rond die leeftijd was toen ze met dit personage begon. Hoewel ik niet op een hele trilogie zit te wachten zie ik haar graag een eigen film dragen.

schrader

Avatar

Ik vind haar samen met Captain America (WS) een goede combi maar een oorsprongsfilm zit niemand op te wachten.

Sidenote: ze geeft in de laatste alinea aan dat The Avengers ondergronds gaan en dat ze uiteenvallen.. is dit giswerk of baseert ze dit op Avengers: Infinity War?

nieuwslaatste nieuws

meest populair