Bijzonder gave beelden 'Ready Player One'!

Bijzonder gave beelden 'Ready Player One'!

Daarom deze film.

Met waarschijnlijk een productiebudget van ruimschoots $100 miljoen verschijnt over ruim 2 maanden de boekverfilming Ready Player One van regisseur Steven Spielberg. Even geleden verscheen al een trailer en nu kun je kijken naar een zeer gave featurette 'See The Future' over de film, plus een Nederlandse tv-trailer.

In Ready Player One gaan we naar het jaar 2045. De geïsoleerde tiener Wade Watts (Tye Sheridan) ontsnapt uit zijn saaie bestaan als hij OASIS ontdekt. OASIS is een virtuele werkelijkheid waarin mensen alternatieve levens kunnen leiden. De excentrieke en stinkend rijke OASIS-bedenker stelt na zijn overlijden zijn vermogen beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat de uitdaging aan en moet het opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat het eerst te vinden.


Ook met rollen van Mark Rylance, Simon Pegg, Olivia Cooke, T.J. Miller en Ben Mendelsohn en heel veel verwijzingen naar de moderne popcultuur moet Ready Player One op 29 maart in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen.

Hieronder zie je de Nederlandse tv-trailer 'Odyssey' voor de film. Later deze week verschijnt een compleet nieuwe trailer. Wat vind jij van bovenstaande en onderstaande beelden?



NieuwsFilm

meest populair