Lara Croft heeft zin in avontuur in teaser 'Tomb Raider'

Lara Croft heeft zin in avontuur in teaser 'Tomb Raider'

En moet... de wereld redde.

De wereld is in gevaar. Dat horen we in deze nieuwe spot voor Tomb Raider, waarin we zien dat Alicia Vikander een behoorlijk prima actieheldin zal zijn. In deze reboot van de filmreeks (gebaseerd op de reboot van de games) volgen we een jonge Lara Croft, die haar talent als schattenjager nog moet ontdekken.


Er zijn hoge verwachtingen voor Tomb Raider, van de Noorse regisseur Roar Uthaug. De film moet de vloek die lijkt te heersten op gameverfilmingen gaan verbreken en dat wordt nog een behoorlijke grote taak. Apart is de route die hij gekozen heeft, want wie had verwacht dat de hele wereld in gevaar zou zijn in een film waarin een jonge dame gaat zoeken naar haar vermiste vader?

Want dat is het uitgangspunt van Tomb Raider. De pa van Lara is verdwenen bij zijn zoektocht nar een schat op een eilandje voor de kust van Japan. Lara besluit daarop maar een avontuur te beleven en naar hem op zoek te gaan. Dat brengt haar linea recta in conflict met een groep criminelen die aangevoerd worden door Walton Goggins. En maakt dat zij de wereld moet redden. Vanaf 15 maart 2018 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair