Trailer 'Solo: A Star Wars Story' deze week te zien?

Trailer 'Solo: A Star Wars Story' deze week te zien?

Het gerucht gaat dat 'ie er eindelijk komt.

Het nieuwste gerucht over de eerste trailer van Solo: A Star Wars Story is dat die deze week te zien zal zijn. Dat zou ook tijd worden, want de release van de Disney-film ligt nog een maand of vier van ons vandaan. Vermoedelijk koos studio Disney er tot nu toe bewust voor om het project een beetje uit het publieke oog te houden, maar daar zal binnenkort toch echt verandering in komen.

Op het Twitter-account Star Wars Junk lezen we dat men op basis van een bron binnen bioscoopketen AMC kan melden dat de trailer woensdag te zien is.


De geschiedenis van Solo is tot dusverre een geteisterd door problemen. Lucasfilm ontsloeg regisseurs Phil Lord en Chris Miller toen de opnames al in volle gang waren. Zij werden vervangen door Ron Howard, die een dezer weken aan een tweede reeks heropnames schijnt te beginnen. Afgezien daarvan zou ook het werk van Alden Ehrenreich - die de rol van Han Solo speelt - tegenvallen.

Toch is er ook reden voor optimisme. Howard is immers een capabele regisseur en de film zal een hele reeks klassieke elementen bevatten. Zo zouden we eindelijk de Kessel Run te zien krijgen, waar al decennia grappen over gemaakt worden in de films. Afgezien daarvan zijn er ook sterke castleden, zoals Woody Harrelson en Donald Glover te zien en heeft Lawrence Kasdan het script verzorgd.

Vanaf 24 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair