Han Solo's begrafenis en meer in boekversie 'Star Wars: The Last Jedi'

Han Solo's begrafenis en meer in boekversie 'Star Wars: The Last Jedi'

Check ook verwijderde scènes.

De fans kijken ongetwijfeld al uit naar de Blu-ray release van Star Wars: The Last Jedi, mogelijk mede omdat op de schijf de nodige verwijderde scènes zullen staan. Voor dat zover is, verschijnt er eerst een boekversie van de film, waarin het verhaal na te lezen is inclusief uitgebreide nieuwe verhaalstukken.

Tijdens The Star Wars Show wordt duidelijk dat regisseur Rian Johnson en schrijver Jason Fry hard hebben gewerkt aan de boekversie van de achtste Star Wars-film. In het boek kun je onder meer nagaan hoe de begrafenis van de in The Force Awakens overleden Han Solo (Harrison Ford) is verlopen. Ook wordt er aandacht besteed aan een ontmoeting tussen de zussen Rose (Kelly Marie Tran) en Paige Tico (Veronica Ngo), wordt er meer verteld over Canto Bight en wordt er stilgestaan bij de derde en meest pijnlijke les van Luke Skywalker (Mark Hamill) voor Rey (Daisy Ridley).

Tijdens de beelden zijn ook snelle flitsen te zien van verwijderde scènes die te zien zullen zijn op de Dvd en Blu-ray uitgave van The Last Jedi. Deze moet op 18 april in het Nederlandse schap belanden. Het boek moet op 6 maart verschijnen.

Check hieronder de beelden, vanaf circa 3:00 minuten.



NieuwsFilm

meest populair