Video

Trailer 'Looking Glass': Moteleigenaar Nicolas Cage geteisterd door moord

Ook met Robin Tunney.

door Rik Timmer om 07:50 in Video
De Highland Film Group heeft de volgende Nicolas Cage-film paraat staan: Looking Glass. Deze omschrijven ze als een psycho-seksuele thriller. Inmiddels hebben ze de trailer vrijgegeven - beneden te zien. Cage wordt vergezeld door andere acteurs als Robin Tunney en Marc Blucas. De regie is in handen van Tim Hunter. Voorheen werkte hij voornamelijk aan tv-series.

Ray en Maggie willen een nieuw leven beginnen na een tragisch verlies. Om dat te realiseren schaffen ze ergens in de woestijn een motel aan. Niet lang daarna stuit Ray op een speciale kamer, die naar de kelder leidt met een doorkijkspiegel. Deze schenkt hem een blik op een motelkamer waar dikwijls vreemde dingen gebeuren. De dood van een gast zorgt er later voor dat Ray en Maggie door een politieman van moord beschuldigd worden. Als hij zijn onschuld wil bewijzen, moet Ray de dader zien te vinden.


Looking Glass is geschreven door het tweetal Jerry Rapp en Matthew Wilder. In Amerika komt de film gelimiteerd uit op 16 februari. Rond die tijd verschijnt Looking Glass ook op VOD voor andere liefhebbers. Bekijk ook nog een poster.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Locotelli

Avatar

Geinig. Het idee is erg tof, maar in de trailer lijkt de film iets te clean voor mijn smaak. Toch kijken! Nic Cage legend.

Civilian Supreme

Avatar

Het lijkt er op dat hij weer iets betere rollen pakt met de komende films op zijn lijstje, blijft een topacteur, had hem graag gezien als de Joker, niemand speelt een psychopaat overtuigender dan hem.

Sunspot

Avatar

@Civillian Supreme

Nu je het zegt, ontslaan die Jared Leto (of hoe zit dat nou met die 2e joker...) en Cage erin!

nieuwslaatste nieuws

meest populair