Trailer 'Looking Glass': Moteleigenaar Nicolas Cage geteisterd door moord

Trailer 'Looking Glass': Moteleigenaar Nicolas Cage geteisterd door moord

Ook met Robin Tunney.

De Highland Film Group heeft de volgende Nicolas Cage-film paraat staan: Looking Glass. Deze omschrijven ze als een psycho-seksuele thriller. Inmiddels hebben ze de trailer vrijgegeven - beneden te zien. Cage wordt vergezeld door andere acteurs als Robin Tunney en Marc Blucas. De regie is in handen van Tim Hunter. Voorheen werkte hij voornamelijk aan tv-series.

Ray en Maggie willen een nieuw leven beginnen na een tragisch verlies. Om dat te realiseren schaffen ze ergens in de woestijn een motel aan. Niet lang daarna stuit Ray op een speciale kamer, die naar de kelder leidt met een doorkijkspiegel. Deze schenkt hem een blik op een motelkamer waar dikwijls vreemde dingen gebeuren. De dood van een gast zorgt er later voor dat Ray en Maggie door een politieman van moord beschuldigd worden. Als hij zijn onschuld wil bewijzen, moet Ray de dader zien te vinden.


Looking Glass is geschreven door het tweetal Jerry Rapp en Matthew Wilder. In Amerika komt de film gelimiteerd uit op 16 februari. Rond die tijd verschijnt Looking Glass ook op VOD voor andere liefhebbers. Bekijk ook nog een poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair