Gerucht: Superman krijgt rol in 'Shazam!'

Gerucht: Superman krijgt rol in 'Shazam!'

En Man of Steel 2 zou in 2020 te zien zijn.

Het gerucht gaat dat Superman een rol krijgt in het volgend jaar te verschijnen Shazam! van regisseur David F. Sandberg. De opnames van de film zouden over niet al te lange tijd van start gaan en dus vindt men steeds meer castleden en krijgen we langzaamaan nieuwe details over de film te horen.

De site Revenge of the Fans stelt dat acteur Henry Cavill al in Shazam! te zien zal zijn als Superman. Hoe groot de rol van hem zal zijn is niet zeker maar schijnbaar gaat het om weinig meer dan een cameo. Hij zou vooral als inspiratie dienen voor de jonge Billy Batson, die zijn eigen heldendom op dat van Superman zou baseren.

Afgezien daarvan heeft ROTF het verhaal dat Warner Bros. er hard aan werkt met een tweede Man of Steel-film op de proppen te komen. Die zou in de loop van 2020 te zien moeten zijn, en wellicht geregisseerd worden door Matthew Vaughn.

In Shazam! is acteur te zien als Billy Batson. Verder speelt [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/27848]Zachary Levi de rol van Shazam en is Mark Strong slechterik Dr. Thaddeus Sivana. Dwayne Johnson, die eerst te zien zou zijn als schurk Black Adam, krijt vermoedelijk een solofilm en is hij niet te zien in Shazam!

Vanaf april 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair