Teaser geeft eerste blik op Netflix-film 'Mute'

Teaser geeft eerste blik op Netflix-film 'Mute'

Nog drie weken en hij is te zien!

Nog een paar weken te gaan en dan kunnen we Mute gaan bekijken op Netflix. Het is de nieuwste film van regisseur Duncan Jones, die ons eerder Warcraft: The Beginning bracht. Vandaag zijn er de eerste beelden van de film; vooral shots van locaties, die ons een indruk geven van de setting. Later deze week zal de eerste echte trailer vrijgegeven worden. Hieronder de teaser.


Centraal in het langverwachte Mute staat Leo Beiler, gespeeld door Alexander Skarsgård. Hij kan niet praten, en moet het in het door neonlichten overspoelde Berlijn, strijden tegen gangsters, in een poging zijn vermiste vriendin terug te vinden. Die is al lange tijd vermist en de politie kan haar maar niet vinden. De enige aanwijzing die Beiler heeft voor haar lot ligt in twee chirurgen die op de zwarte markt werken: Cactus Bill (Paul Rudd) en Duck Teddington (Justin Theroux).

De sci-fi film wordt door regisseur Jones omschreven als een [film=]Casablanca[/film] in de toekomst. Jones zou de film al dik vijftien jaar willen maken en noemt het zijn meest ambitieuze project tot nu toe. Vanaf 23 februari is de film op Netflix te streamen.

NieuwsFilm

meest populair