POLL: Heb jij vertrouwen in 'Solo: A Star Wars Story'?

POLL: Heb jij vertrouwen in 'Solo: A Star Wars Story'?

Gaat Lucasfilm ons na de vele problemen nog verrassen?

Over ruim 3,5 maand moet de tweede Star Wars-anthologiefilm Solo: A Star Wars Story in de bioscoop te zien zijn. Niet alleen kende de film heel wat moeilijkheden tijdens de productie, ook is het alweer de vierde Star Wars-film in slechts 3,5 jaar. Morgen verschijnt de eerste trailer voor deze geplaagde film, maar zonder beelden te hebben gezien: heb jij vertrouwen in Solo?

De problemen startten al bij de aankondiging. Weinig mensen konden zich een prequelfilm voorstellen met een andere acteur dan Harrison Ford als Solo. Maar de echte problemen onstonden later. Zo zou Alden Ehrenreich, de jonge Han Solo, niet uit de verf komen en zou hij een acteercoach hebben gekregen.

Bekijk de afbeelding
Even later werden regisseurs Phil Lord en Christopher Miller vervangen door de ervaren Ron Howard. De laatste gaf in eerste instantie aan dat veel van het bestaande materiaal gebruikt kon worden, maar uiteindelijk zou hij bijna de complete film opnieuw opgenomen hebben. Het kostte Michael K. Williams zijn rol en Howard trok ook nieuwe gezichten aan. Na afronding van de reshoots werd de volgens velen bedenkelijke titel onthuld en de trailer verschijnt verhoudingsgewijs erg laat.

Bekijk de afbeelding
Veel van bovenstaande zal op waarheid gebaseerd zijn, maar er is ook een positieve kant. Walt Disney/Lucasfilm tonen aan alles uit de kast te willen trekken om een succes van Solo: A Star Wars Story te maken. Dat de trailer wat later dan normaal verschijnt, kan gewoon te maken hebben met de uitloop van de intense reshoots. Het is mogelijk zelfs een tactische zet om de aandacht niet af te leiden van het in december verschenen Star Wars: The Last Jedi. Morgen dus de trailer en op 23 mei verschijnt de complete film in de Nederlandse bioscoop.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair