Chris Pratts 'Cowboy Ninja Viking' vindt regisseur!

Chris Pratts 'Cowboy Ninja Viking' vindt regisseur!

Eindelijk in de maak.

Volgens The Hollywood Reporter heeft Universal Pictures eindelijk een regisseur gevonden voor Cowboy Ninja Viking. Het is de bekende TV-regisseur Michelle MacLaren (Breaking Bad, Game of Thrones) geworden. Andere kandidaten zouden Jennifer Yuh Nelson en Rick Famuyiwa zijn geweest.

MacLaren zou oorspronkelijk haar regiedebuut maken met de Wonder Woman, maar dit ging niet door vanwege creatieve meningsverschillen. Ze heeft onlangs de pilot voor The Deuce van HBO afgeleverd en heeft ook de Tweede Wereldoorlog thriller The Nightingale in ontwikkeling bij Tri-Star. Eerder waren het regisseursduo David Leitch en Chad Stahelski (John Wick) en Marc Forster aangetrokken om Cowboy Ninja Viking te regisseren.

Guardians of the Galaxy-acteur Chris Pratt wordt in de film een nieuw soort huurmoordenaar die de sterkste vaardigheden van drie verschillende persona's machtig is, namelijk een Cowboy, een Ninja en een Viking. Het personage is bekend van de Image Comics uitgave van AJ Lieberman en Riley Rossmo.

Cowboy Ninja Viking staat gepland voor juni 2019.



NieuwsFilm

meest populair