Rijdende Adam Sandler irriteert Chris Rock in teaser trailer 'The Week Of'

Rijdende Adam Sandler irriteert Chris Rock in teaser trailer 'The Week Of'

Mag de airco nou aan?

Liefhebbers van Adam Sandler en Chris Rock kunnen het tweetal opnieuw samen zien in de nieuwe film The Week Of. De film van streamingdienst Netflix komt eind april uit en om reclame te maken hebben ze de eerste bewegende beelden vrijgegeven. Bekijk ze hieronder.

Twee vaders, die elkaars tegenpolen zijn, moeten elkaar een week uitstaan vanwege hun kinderen - die gaan namelijk trouwen. De toegewijde vader van middenklasse (Sandler) is vastberaden voor de trouwerij van zijn dochter te betalen, ondanks dat de vader van de bruidegom (Rock) veel rijker is. Een serie aan rampen zorgt ervoor dat de vaders gedwongen worden samen te werken om de feestviering te redden. Ze kunnen niet wachten totdat de langste week van hun leven voorbij is.


De vrouwen van Sandler en Rock worden respectievelijk gespeeld door Rachel Dratch en Melanie Nicholls-King. Steve Buscemi duikt ook op. The Week Of is geschreven door Robert Smigel en Sandler. Eerstgenoemde is verantwoordelijk voor de film, overigens zijn regiedebuut. Om de komedie te zien moet men nog eventjes geduld hebben. Vrijdag 27 april wordt de film online gezet.

NieuwsFilm

meest populair