Eindelijk: volledige eerste trailer 'Solo: A Star Wars Story'!

Eindelijk: volledige eerste trailer 'Solo: A Star Wars Story'!

Dat gaat helemaal goedkomen!

Eindelijk is 'ie er dan: de eerste trailer van Disney-film Solo: A Star Wars Story. Die heeft behoorlijk lang op zich laten wachten, naar het schijnt omdat de film een rommeltje was. Maar dat blijkt niet uit de eerste beelden van de film, die er zeer amusant uitzien.


Solo: A Star Wars Story speelt zich af voor de gebeurtenissen in A New Hope. Han Solo (Alden Ehrenreich) bevindt zich in de krochten van de criminele onderwereld en ontmoet tijdens een opdracht zijn toekomstige copiloot Chewbacca (Joonas Suotamo) en de beruchte gokker met de naam Lando Calrissian (Donald Glover).

Naast Ehrenreich, Suotamo en Glover spelen ook Woody Harrelson (Beckett, de mentor van Han), Emilia Clarke, Thandie Newton, Paul Bettany en Phoebe Waller-Bridge hoofdrollen in de film. Deze zou oorspronkelijk geregisseerd worden door het duo Phil Lord en Chris Miller, maar zij werden tijdens de opnames aan de kant gezet.

Daarna was het Ron Howard die het roer overnam en flink wat heropnames mocht maken. Hoeveel zijn aandeel in het eindproduct is, weten we niet, maar het is duidelijk dat Howard zijn eigen stempel op deze tweede spin-off drukt. Solo: A Star Wars Story draait vanaf 24 mei 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair