Video

Veel nieuwe beelden 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in tweede trailer!

Owen en Claire proberen dino's te redden.

door Jim Pedd om 06:38 in Video
Nadat we vorig jaar al een eerste trailer te zien kregen, heeft Universal Pictures gisteren tijdens de Super Bowl weer nieuwe beelden vrijgegeven van Jurassic World: Fallen Kingdom. Wederom zien we dat mensen ditmaal niet zozeer in de problemen raken vanwege dinosaurussen die het op ze voorzien hebben, maar vooral omdat ze de dino's willen redden en daarbij te maken krijgen met een vulkaan die op uitbarsten staat.

In deze tweede trailer zien we hoe Owen moet proberen te ontsnappen aan een T-Rex en te maken krijgt met heel wat meer dino's die het op hem voorzien hebben. Waar de vorige trailer enkel beelden van op Isla Nublar bevatte, is dat nu anders en wordt duidelijk dat Fallen Kingdom zich ook daar buiten afspeelt en meer gevaren brengt.


Jurassic World: Fallen Kingdom speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen in Jurassic World af. De film van regisseur J.A. Bayona draait wederom om Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en Owen Grady (Chris Pratt). Claire heeft nu een organisatie opgericht, de Dinosaur Protection Group[/i], die de dieren wil beschermen. Als een vulkaan hun voortbestaan bedreigt, rekruteert ze Owen in een poging hen te redden. Die gaat akkoord en zoekt ook naar Blue, de laatst overgebleven van de vier raptors die hij gered had. Maar onderwijl ontdekken ze ook dat er een samenzwering gaande is, waarbij de dinosaurussen weer de dominante soort op aarde kunnen worden.

Naast Pratt en Howard spelen ook B.D Wong (Henry Wu, voormalig hoofdgeneticus van het park), James Cromwell (Benjamin Lockwood, oud-partner van John Hammond) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm) rollen. Jurassic World: Fallen Kingdom is vanaf 7 juni in de bioscoop te zien.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Moet eerlijk zeggen... hoe veel ik ook van dinosaurussen en de JP films hou, deze trailer vind ik best tegenvallen. Net als The Lost World worden dino's naar het vasteland gehaald en breken ze los...

Natuurlijk vind ik het wel een bioscoop bezoekje waard Smiley face Maar of ik de film geweldig ga vinden...

Banned

Avatar

Leuk allemaal maar ik zag allemaal dingen voorbij komen die ik al andere JP films heb gezien. Alsof ze de ene hommage na de andere willen houden. Hopelijk ook een toevoegende film aan de reeks,

Frietgezicht

Avatar

0:30, weer snap ik het niet. Er komt een dino aan maar ze weten niet welke dus gaan ze maar voor die donkere tunnel wachten om te kijken welke verassing eruit gelopen komt?Serieus...?

dondeestagb

Avatar

Die rol van Justice Smith gaat mega irritant worden. Verder, weer teveel ''cliffhangers'' die worden gegeven. Verder wil ik deze wel zien hoor.

WebBeest

Avatar

Waarom gaan er altijd kinderen mee naar dat idiote eiland?
OT: ik vind de trailer wel minder dan het eerste deel, vervalt weer een beetje in de clichés jammer genoeg.

SuPa

Avatar

Ben benieuwd naar de rol van Smith. In de trailers lijkt het erop dat hij een irritante persoon is die met zijn gedrag komisch moet overkomen.

Noortje World

Avatar

Waanzinnige trailer beter dan de eerste. Ik kan niet wachten op de film

Artificialis

Avatar

Dit ziet er nog meer uit als Transformers dan het vorige deel. Alles wordt tegenwoordig met een Michael Bay sausje besmeurd. Wat een onrealistische drukke bende.

Mav Damian

Avatar

Die jonge schreeuwd nog verschrikkelijker dan een meisje. Ik had verwacht dat deze film ook eng ging zijn.

Goku32

Avatar

Ik vind dit tegenvallen deze trailer. Die ene gast met ze flauwe grappen, komt helemaal niet leuk over of zo, als je met Dino. S te maken hebt. En die actie met blue en zo vind ik nog steeds niet werken. Wel jammer want het word er allemaal niet beter op.Na het zien van de topper van spielberg in de bioscoop is het allemaal slechter geworden met die films.

Goku32

Avatar

FRIETGEZICHT, inderdaad of wij mensen dat zouden doen. Gaan ze speculeren met elkaar welke Dino er door die tunnel komt. Echt heel dom die scène. Als je daarzo staat zeg je fuck jullie ik ben weg hierzo. Deze ga ik overslaan in de bioscoop helaas

Frietgezicht

Avatar

^ Goku, en dan zie ik nu net pas dat Pratt door de bek van de T-Rex heen springt hahahaha.

ISIM

Avatar

Damn, dit gaat echt zwaar floppen. Ik weet ook totaal niet welke kant ze op willen met de film. En die Smith die loopt te gillen, als er iets is waar ik totaal niet tegen kan is het wel onnozel geschreeuw wat ze dan als humor zien.

Locotelli

Avatar

Ik was verliefd op dat wijvie toen ze van die strakke haartjes had. Wat is dit nou weer...

Xenolicker

Avatar

Awesome! Dit wordt een rollercoasterdinoride!

Master Of Films

Avatar

Banned "Leuk allemaal maar ik zag allemaal dingen voorbij komen die ik al andere JP films heb gezien. Alsof ze de ene hommage na de andere willen houden."
Wat helaas de 1e JW film ook al doet.

Maar schijnbaar valt het meer op dat SW: TFA een rondje SW:ANH heeft gehouden, terwijl het bij JW veel erger was. Wat dat betreft kan Universal met nog lagere ambities aankomen dan dat Disney het doet bij Star Wars, met het verschil dat Universal hiermee weg komt. Uiteindelijk gaan toch nog genoeg mensen van zichzelf overtuigen dat weer een Jurassic film al dan niet geslaagd is, want dino's zijn cool. De rest maakt niet uit wat er gebeurt. Lees het voorbeeld van Frietgezicht maar over de onnozelheid, en dat zijn gasten die verstand hebben van dino's. Nee, geen goeie indruk deze trailer.

Benieuwd of het een Thor: Ragnarok/Captain America:The Winter Soldier/The Empire Strikes Back gaat worden. Je weet wel. Een sequel die echt anders/vernieuwder is dan zijn voorganger of in de franchise.

TommyP

Avatar

De trailer belooft een betere film dan JW. Maar dit is natuurlijk eigenlijk een reboot. De meeste kids van nu hebben Jurassic Park niet gezien en de eerste twee films (laten we de derde vergeten) zijn gebaseerd op de boeken van Michael Crichton. Dat zijn dus ook maar twee boeken en daar baseren ze zich nu weer op. Voordat Jurassic World werd aangekondigd heette deze ook gewoon Jurassic Park en was het de bedoeling dat het een officiële reboot zou worden. Uiteindelijk is dit Jurassic World geworden maar de film heeft hetzelfde geraamte (bijna identiek) als JP maar kwalitatief absoluut niet beter. Het is dan ook geen verassing dat JW2 veel elementen heeft van The Lost World, zelfs Malcolm zit in deze (al is het maar een cameo). Universal durft weinig risico's te nemen en dat is best wel jammer voor een die hard fan als mezelf.

ThysRomani

Avatar

Wauw...Deze troep is het evolutionaire afvalproduct van Jurassic Park....niks van over.Raping the franchise, excuse the language.

NieuwsFilm

meest populair