Veel nieuwe beelden 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in tweede trailer!

Veel nieuwe beelden 'Jurassic World: Fallen Kingdom' in tweede trailer!

Owen en Claire proberen dino's te redden.

Nadat we vorig jaar al een eerste trailer te zien kregen, heeft Universal Pictures gisteren tijdens de Super Bowl weer nieuwe beelden vrijgegeven van Jurassic World: Fallen Kingdom. Wederom zien we dat mensen ditmaal niet zozeer in de problemen raken vanwege dinosaurussen die het op ze voorzien hebben, maar vooral omdat ze de dino's willen redden en daarbij te maken krijgen met een vulkaan die op uitbarsten staat.

In deze tweede trailer zien we hoe Owen moet proberen te ontsnappen aan een T-Rex en te maken krijgt met heel wat meer dino's die het op hem voorzien hebben. Waar de vorige trailer enkel beelden van op Isla Nublar bevatte, is dat nu anders en wordt duidelijk dat Fallen Kingdom zich ook daar buiten afspeelt en meer gevaren brengt.


Jurassic World: Fallen Kingdom speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen in Jurassic World af. De film van regisseur J.A. Bayona draait wederom om Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en Owen Grady (Chris Pratt). Claire heeft nu een organisatie opgericht, de Dinosaur Protection Group[/i], die de dieren wil beschermen. Als een vulkaan hun voortbestaan bedreigt, rekruteert ze Owen in een poging hen te redden. Die gaat akkoord en zoekt ook naar Blue, de laatst overgebleven van de vier raptors die hij gered had. Maar onderwijl ontdekken ze ook dat er een samenzwering gaande is, waarbij de dinosaurussen weer de dominante soort op aarde kunnen worden.

Naast Pratt en Howard spelen ook B.D Wong (Henry Wu, voormalig hoofdgeneticus van het park), James Cromwell (Benjamin Lockwood, oud-partner van John Hammond) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm) rollen. Jurassic World: Fallen Kingdom is vanaf 7 juni in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair