bioscoop release

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Life finds a way.

play
  • Actie
  • Avontuur
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
  • Spanje
Verenigde Staten

Er zijn vier jaar verstreken sinds het pretpark en luxe resort Jurassic World vernietigd werd door losgebroken dinosaurussen. Isla Nublar is nu verlaten door mensen en de overlevende dinosaurussen zorgen voor zichzelf in de jungles. Als de slapende vulkaan van het eiland weer tot leven komt, is het aan Owen en Claire om een reddingsmissie te lanceren en de overgebleven dinosaurussen te redden van uitsterven. Owen wil Blue, zijn hoofdraptor die nog altijd vermist wordt, vinden. Claire heeft verder respect gevonden voor de wezens die ze nu haar voornaamste missie maakt. Als ze aankomen op het onstabiele eiland en de lava uit de lucht begint te vallen, legt de expeditie een samenzwering bloot die onze hele planeet zou kunnen veranderen naar een gevaarlijke wereldorde die al sinds de prehistorie niet meer gezien is.

Regie
Juan Antonio Bayona
Cast
Chris Pratt, Jeff Goldblum, Bryce Dallas Howard, Geraldine Chaplin, Toby Jones, James Cromwell, Rafe Spall, B.D. Wong, Ted Levine, Michael Papajohn, Peter Jason, Justice Smith, Robert Emms, Daniella Pineda, Daniel Stisen, David Olawale Ayinde, Kamil Lemieszewski, Faith Fay, Kevin Layne, Peter Coe.
Release
07.06.2018
Release NL
07.06.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

alle artikelen (71)

Jurassic World: Fallen Kingdom Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Jurassic World: Fallen Kingdom

acties