Eerste synopsis DC-film 'Shazam!' onthuld

Eerste synopsis DC-film 'Shazam!' onthuld

De opnames van DCEU-film zijn van start.

De opnames van DC-film Shazam! zijn eindelijk begonnen en met die opnamestart is er nu ook een synopsis vrijgegeven door Warner Bros. De superheldenfilm die in 2019 uit moet komen, heeft hoofdrollen voor Asher Angel als Billy Batson en Zachary Levi als Shazam. Regisseur is David F. Sandberg, die na vier jaar eindelijk het project gemaakt krijgt.

De synopsis bevestigt dat Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong) de grote schurk is en dat Billy Batson veertien jaar oud is. Het verhaal concentreert zich dus meer op een tiener dan oorspronkelijk verwacht werd; in de comics is Billy gewoonlijk een jaar of tien oud. Enfin, hieronder de synopsis:

We hebben allemaal een superheld in ons; om die naar buiten te brengen is alleen een beetje magie nodig. In het geval van Billy Batson gaat dat door het woord SHAZAM! Te roepen, waarmee het veertienjarige weeskind verandert in de volwassen superheld Shazam. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten een sterk lichaam, en geniet hij volop van de volwassen versie van hemzelf. Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenvisie? Kan hij bliksem uit zijn handen schieten? Kan hij zijn proefwerken overslaan? Shazam besluit de grenzen van zijn krachten te verkennen met de heerlijke roekeloosheid van een kind. Al snel blijkt dat hij de krachten moet leren kennen, om het op te nemen tegen de krachten van het kwaad, die aangestuurd worden door Dr. Thaddeus Sivana.

Vanaf 5 april 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair