Ontmoet de nieuwe Jaegers op IMAX-posters 'Pacific Rim: Uprising'

Ontmoet de nieuwe Jaegers op IMAX-posters 'Pacific Rim: Uprising'

De enorme robots gaan op 22 maart a.s. opnieuw de strijd aan met de Kaiju.

Legendary Pictures en Universal Pictures heeft exclusieve IMAX-posters vrijgegeven van Pacific Rim: Uprising. Op de posters zien we drie van de nieuwe Jaegers uit de film: Bracer Phoenix, Guardian Bravo en Gypsy Avenger! Je kunt de posters hieronder bekijken.

In de sequel zien we hoe de Kaiju opnieuw onze wereld terroriseren en hoe enorme robots het voor de mensheid opnemen. John Boyega (Star Wars: The Last Jedi) speelt de rol van Jake Pentecost, een ooit veelbelovende Jaeger-piloot wiens vader de mensheid redde door zichzelf op te offeren. Wanneer er een nieuwe dreiging opstaat, krijgt hij de kans van zijn leven om de acties van ijn vader te evenaren.

Jake wordt vergezeld door de begaafde piloot Lambert (Scott Eastwood) en de 15-jarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny). Samen beginnen ze aan een enorm avontuur dan al hun levens voor altijd zal veranderen. Naast de eerder genoemde namen zien we in Pacific Rim: Uprisin ook Jing Tian, Burn Gorman, Adria Arjona en Charlie Day. De regie is in handen van Steven S. DeKnight (Daredevil, Spartacus). De film draait vanaf 22 maart a.s. in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair