Algemeen

'Kitty Pryde'-film wordt horrorachtig

De X-Men krijgen nog een nieuw project.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:47 in Algemeen
Fox werkt samen met regisseur Tim Miller aan de film 143, een X-Men-project dat hij nu blijkt te maken met populaire comicschrijver Brian Michael Bendis. Het wordt een film over het populaire personage Kitty Pryde, dat in de live-action films door Ellen Page gespeeld werd.

Het eerste bericht over de film kregen we in januari, toen Miller tekende voor de regie. Nu horen we dat er dus ook een populair schrijver aan het werk is gezet om de film samen met Miller te ontwikkelen. Fox heeft daarmee dertien verschillende X-Men-projecten in ontwikkeling.

Het scenario van deze film komt van de hand van Bendis, die werkt met Uncanny X-Men #143 en interessant genoeg een soort horrorverhaal is. De jonge Kitty is helemaal alleen in het X-Mansion en wordt daar opgejaagd door de kwaadaardige demonische N'Garai. Bendis is verder erg bekend met Kitty; hij was tussen 2012 en 2015 de hoofdschrijver van de franchise en maakte Kitty een hoofdpersoon in de All New X-Men-reeks.

Wellicht wordt het een horrorachtige film als New Mutants dat ook wordt.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Mocht deze film komen, dan zal het mij niks verbazen dat er weer een hercasting van Kitty plaats vind. Want continuïteit bestaat niet in de X-Men universum. Uiteraard heb ik liever dat Ellen Page weer Kitty gaat spelen.

rainking

Avatar

Als ik me niet vergis, zit die comic inbegrepen bij de Days Of Future Past trade, samen met nog wat verhalen, en al die tijd vroeg ik me af wanneer dat DOFP verhaal nou eindelijk eens ging beginnen. Bleken de laatste 2 comics in het boek te wezen.

GreenHornet

Avatar

heb liever gehad dat ze ooit nog een verhaallijn pakken met Star Lord. Zolang Disney Fox nog niet heeft gekocht zie ik het niet gebeuren.

Sand

Avatar

"horrorachtig" wordt het nieuwe "R-rated" :)

Dirk Diggler

Avatar

Vraag me af wanneer ze Wolverine gaan verfilmen?

Frietgezicht

Avatar

Ik vond Batman Returns altijd horrorachtig.

Goku32

Avatar

Klinkt Intressant, en helmaal dat horror deel. Laat maar komen

Sunspot

Avatar

@MOF

Nou, weet het bijna wel zeker, hercasting, jammer, zou liever ook Ellen Page zien.

Ellen Page zelf zou ook dolgraag willen las ik. En ja, Xmen continuïteit haha.

Klinkt een beetje als Legion, met dat achtervolgen.

Timothy

Avatar

Deze comic was overduidelijk geïnspireerd door Alien. Sowieso een fantastische tijd, met Chris Claremont aan het roer.

Artificialis

Avatar

Oh serieus? Wordt dit de nieuwe hype? Dat na ''superheldenfilms moeten duister / een cinematic universe / r-rated zijn'' het nu een horrorgenre moet gaan worden? Venom leent zich daar nog wel voor, maar om New Mutants en Kitty Pryde in een soort spookhuisfilms te veranderen slaat helemaal nergens op.

Xenolicker

Avatar

Off Topic: er is een nieuwe 'Rampage' trailer!

nieuwslaatste nieuws