Algemeen

Spetterende poster 'Avengers: Infinity War' en blik op slechterik Proxima Midnight

Nog 2,5 maand..!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:18 in Algemeen
Het wachten is nog op het officiële affiche en ook de The Black Order zijn nog niet echt onthuld. Via promo-posters krijgen we echter weer een nieuwe indruk op goede en slechte personages in de superheldenfilm Avengers: Infinity War.

Op de eerste afbeelding zie je naast de helden Spider-Man (Tom Holland) en Captain America (Chris Evans) ook het slechte personage Proxima Midnight. Zij is de misschien nog wel dodelijkere zus van de bekende Guardians of the Galaxy-personages Gamora (Zoe Saldana) en Nebula (Karen Gillan). Proxima Midnight zal op zeker aan de kant van haar vader Thanos (Josh Brolin) staan, samen met Corvus Glaive, Ebony Maw en Cull Obsidian. Ook kinderen van Thanos.


Ook onderstaande poster verzamelt een aantal van de vele personages die in de film van Marvel Studios en het duo Anthony en Joe Russo te zien zijn. Infinity War is vanaf eind april in de Nederlandse 3D/IMAX-bioscoopzalen te zien.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Waarom heeft thor steeds zn oog

Frietgezicht

Avatar

Moest ff zoeken maar wel top dat Ant-Man er heel klein opstaat en vooral grappig hoe en waar.

centr1no

Avatar

Blijkbaar is het mensen niet helemaal duidelijk dat dit geen officiële posters zijn, maar fan-made copy-paste photoshop plaatjes.
Daarom heeft Thor gewoon 2 ogen. En daarom is er ook geen enkele zekerheid dat Proxima überhaupt in de film zit.

Goku32

Avatar

Die onderste poster is echt heel vet. Die moet ik hebben

GreenHornet

Avatar

@Brein8998 in de posters heeft zijn ogen nog. In de film heeft hij maar 1 oog.

nieuwslaatste nieuws

meest populair