Jason Statham wil misschien zichzelf doden in actiethriller 'The Killer's Game'

Jason Statham wil misschien zichzelf doden in actiethriller 'The Killer's Game'

Naar het gelijknamige boek uit 1997 van Jay Bonansinga.

STX Films is naar voren gekomen met speciaal nieuws. De afgelopen twintig jaar hebben verschillende filmstudio's in Hollywood geprobeerd het boek The Killer's Game van Jay Bonansinga te verfilmen, maar telkens werd er door een obstakel roet in het eten gegooid. Inmiddels ligt het project bij STX Films en bevestigd is regisseur D.J. Caruso. Nu is er iemand gevonden die interesse heeft getoond voor de hoofdrol: Jason Statham.

Joseph Riley Flood is een ouder wordende huurmoordenaar die bekend staat als de Slugger. Op een dag ontvangt hij afschuwelijk nieuws van zijn dokter: hij zal binnen een aantal maanden sterven aan leukemie. Omdat hij katholiek is peinst hij er niet aan om zelfmoord te plegen. Daarom vraagt hij zijn baas om een nieuwe opdracht voor andere huurmoordenaars. Het slachtoffer? Hijzelf.

Degene die hem omlegt verdient een mooie 6 miljoen dollar. Maar dan krijgt Joseph weer iets afschuwelijks van zijn dokter te horen: door een fout van het lab zijn er bloedmonsters omgewisseld. En Joseph is kerngezond. Wanneer hij zijn baas vraagt een punt te zetten achter het contract, gaat dat natuurlijk weer niet. Opeens moet de welbekende Slugger het tegen 's werelds beste huurmoordenaars opnemen.

Het schrijfwerk van The Killer's Game komt uit 1997. The Hollywood Reporter bericht niet hoe de gesprekken verlopen, het is dus nog de vraag of Statham zal instemmen met de rol. Zoals de website meldt gaat het project al een lange tijd rond in Hollywood. In het verleden waren acteurs zoals Wesley Snipes en Michael Keaton bevestigd om op te treden en filmmakers als John Woo en Alex Proyas om te regisseren.



NieuwsFilm

meest populair