Algemeen

'Den of Thieves' krijgt vervolg

Gerald Butler mag terugkeren voor nog een film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:24 in Algemeen
Ondanks de tegenvallende recensies, keert Gerald Butler gewoon terug voor een vervolg op Den of Thieves. Dat is vooral te danken aan de publieksontvangst, die wel goed genoeg lijkt te zijn. Den of Thieves haalde tot dusverre 57 miljoen dollar op, op een budget van 30 miljoen dollar.

Den of Thieves 2 wordt net als het origineel geregisseerd door Christian Gudegast. Daarin gaat Big Nick (Butler) in de straten van Europa op jacht op Donnie (50 Cent), die verzeild is geraakt in de gevaarlijke onderwereld van diamantendieven en de beruchte Panther-maffia. Tegelijk plannen ze de grootste diefstal van diamanten wereldwijd.

De voornaamste reden achter het vervolg ligt 'm in het feit dat het publiek na de film zeer tevreden bleek te zijn. Kortom: een actiefilm die doet wat 'ie moet doen. Den of Thieves moet in Nederland nog in de bioscoop draaien, maar lijkt het prima te gaan doen. De release vindt hier op 22 februari plaats.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nou ja zeg. Nu al een vervolg op Den of Thieves. Ik heb de eerste nog niet eens gezien. Nou dan wacht ik wel op de director's cut van Den of Thieves met een deepfake van 50 Bitcoins. Ideaal om Morgan Freeman om zijn hoofd en stem te verlenen.

Kunnen ze niet beter een crossover maken met Angel Olympus Has Fallen In Londen. Die Big Nick lijkt wel de tweelingbroer van Mike Banning. Zelfde kop, zelfde houding, zelfde motivatie, zelfde metahuman superpowers waar DC fans nog een 10 willen geven.

Kortom: een actiefilm die doet wat 'ie moet doen.
Kan ik ook zeggen over een 50 Bitcoins rap videoclip, wil nog niet zeggen dat het geweldig is.

nieuwslaatste nieuws