Algemeen

Nostalgische poster 'Ready Player One'

Zie jij alle easter eggs?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:52 in Algemeen
Warner Bros. heeft een nieuwe nostalgische poster vrijgegeven voor Steven Spielbergs Ready Player One, die vol verwijzingen zit naar populaire films uit de jaren tachtig en negentig. De poster toont ons onder meer Back to the Future, The Iron Giant en meer.

Ready Player One is het verhaal van Wade Owen Watts (Tye Sheridan), die in Oklahma woont. De tiener leeft - net als vele anderen - zijn leven vooral digitaal, in de OASIS. Dat is een grote virtuele wereld waarin iedereen er uit kan zien zoals hij of zij wil. Maar als de maker van de OASIS, James Halliday, overlijdt, blijkt dat hij zijn nalatenschap wil geven aan de persoon die zijn raadsels oplost. En dat zorgt voor een grote wereldwijde schattenjacht, vol uiteenlopende belangen.

Hoofdrollen zijn er natuurlijk niet alleen voor Sheridan, maar ook voor Ben Mendelsohn, Simon Pegg, Olivia Cooke, Lena Waithe en Mark Rylance. Ready Player One is vanaf 29 maart in de bioscoop te zien.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raoulm

Avatar

Die pose die die heeft bij de delorean lijkt erg veel op luke skywalker op de poster van a new hope

GreenHornet

Avatar

heb veel moeite met deze film

Raki-Pure

Avatar

Ga het zeker wel bekijken ... heb er alleen nog niet zo gek veel gevoel bij.

Dirk Diggler

Avatar

Hoezo nostalgisch, omdat er een DeLorean op staat, of space invaders op die gast z'n shirt staat, of die neppe Megatron of toch dat verschrikkelijke aftreksel van een X-Wing. Om over die lelijke hybride motor, die een kruising moet voorstellen van lightcycle en de motor uit Akira (niet op de poster), nog maar te zwijgen. What A Load Of Crap!

Master Of Films

Avatar

Er is maar nostalgische op den Filmtotaal en dat is de enige echte Dirk Diggler.

Dat waren nog eens tijden hé in Villa 65, maar dat kan je post-Millenials...correctie iGeneration toch niet wijs maken. Weten niet eens wat een TDK SA-XG is.

rainking

Avatar

Master Of Films
Weten niet eens wat een TDK SA-XG is.

En waar je dat potlood voor nodig hebt.

Master Of Films

Avatar

Idd, een potlood is niet om in je oren te stoppen. Daar gebruik je een banaan voor.

Dirk Diggler

Avatar

'Sorry for my rant'
Vind het alleen weer een suggestieve titel. Poster voelt totaal niet nostalgisch aan. Poster is te duidelijk digitaal geschilderd, de typografie is te modern (typografie zegt veel over een bepaald tijdsperiode). Neon te vlak, vreemde positie van (teveel onbekende) karakters die rond een ei zweven. Veel te veel geknutsel, wat ik ook een beetje van de film verwacht. Wordt een beetje dol van al die jaren 80s meuk die je zoveel ziet de laatste tijd.

Dirk Diggler

Avatar

Bronvermelding linkt naar Filmtotaal homepage

Master Of Films

Avatar

Dirk Diggler "Poster voelt totaal niet nostalgisch aan."
Dat krijg je ervan als een iGeneration met Photoshop zo'n postertje maakt. Ik vind het ook maar amateuristisch.

Dirk Diggler

Avatar

Ik ben zelf professioneel photoshopper en kom veel 'iG' gasten tegen die toch echt goed werk afleveren. In NL is er echt wel een hoge standaard, buiten Europa is een heel ander verhaal, de creativiteit in de US is ook vaak ver te zoeken, probleem is dat er teveel word gekopieerd en je daarom ook veel afgerafeld werk krijgt.

Xenolicker

Avatar

Die stropdasgast en zijn auto (die om één of reden in de virtuele wereld terecht gekomen schijnt te zijn?) vallen compleet uit de toon. Dat wil je mensen toch niet laten weten dat je die in je film hebt zitten? Zonder dat, en met een cooler voertuig,zou het wel een mooie poster zijn. Ik vind dat grote ei in het midden niet storend, maar wat het nou te betekenen heeft? Een ei hoort er gewoon bij?

dondeestagb

Avatar

Dudes, wat een commentaar hierboven. Vrijwel alles, vooral dat ei, is relevant (dan wel enigszins aangepast van het boek) voor de film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair