Nieuwe beelden 'Avengers: Infinity War'!

Nieuwe beelden 'Avengers: Infinity War'!

De MCU-film gaat over een paar weken al in première.

Marvel heeft een gloednieuwe blik op Avengers: Infinity War vrijgegeven. Het gaat om een korte video die wat nieuwe beelden onthult, onder meer van schurk Thanos (Josh Brolin). Verder is de promo, die ingeleid wordt door Tom Holland, er vooral een die actie toont. Hieronder kan je hem bekijken.


Avengers: Infinity War is de culminatie van een tien jaar durende reis. Alle MCU-films tot nu toe komen hier samen en de film van regieduo Anthony en Joe Russo brengt een dodelijke confrontatie met Thanos met zich mee. Hij is een intergalactische despoot, erop gebrand om alle zes de Infinity Stones te verzamelen. Dat zijn artefacten van ongelofelijke kracht, en die wil hij gebruiken om de complete realiteit te veranderen. Aan de Avengers en de Guardians of the Galaxy de taak om dat te voorkomen.

In de film spelen een heleboel personages een rol, om maar een greep te doen uit de aardse personages: Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Steve Rogers (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Winter Soldier (Sebastian Stan), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Vision Paul Bettany), Black Widow (Scarlett Johansson), Spider-Man (Tom Holland), Falcon (Anthony Mackie), Black Panther (Chadwick Boseman), Ant-Man (Paul Rudd) en War Machine (Don Cheadle). En dan zijn er nog de intergalactische helden: Star-Lord (Chris Pratt), Groot (Vin Disel), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Rocket (Bradley Cooper) en Mantis (Pom Klementieff).

Vanaf 25 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair