Video

Meer Grandmaster in verwijderde scène 'Thor: Ragnarok'

Eindelijk wat nieuw materiaal.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:23 in Video
Een van de hoogtepunten van Thor: Rangarok is Jeff Goldblums Grandmaster. Hij was niet een zo heel veel te zien, maar nam meer op dan in de uiteindelijke film terecht is gekomen. Vandaag is er een verwijderde scène vrijgegeven van de film en de acteur en dus kunnen we iets meer genieten van zijn personage. De visuele effecten in de scène zijn niet afgerond, maar dat doet niet af aan de scène.


In een interview vertelde regisseur Taika Waititi dat Goldblum "de eerste en eigenlijk ook enige kandidaat" was. "Ik dronk koffie met hem en begon met hem te praten, maar als je met Jeff praat, dan beantwoordt hij geen vragen. Hij praat wel over je jasje en aan wie je hem doet denken en welke acteurs op je lijken. Hij was uiteindelijk enthousiast en wilde daarom meedoen."

De Blu-ray en Dvd-uitgave van de film bevat uiteraard meer verwijderde en uitgebreide scènes. Vanaf 7 maart te koop.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Hoe meer ik van dit soort clips zie, hoe slechter ik Thor: Ragnaror vind... Al bevatte Ragnarok zeer goede momenten. Alles wat op Sakaar plaats vond vind ik gewoon niet passen in een Thor film.

Wel credits naar Jeff Goldblum, want hij doet het wel geweldig! Maar heb had ik liever in een Guardians of the Galaxy film gezien. Logisch ook wel, want de Grandmaster is natuurlijk de broer van The Collector.

Master Of Films

Avatar

Ereptile "Hoe meer ik van dit soort clips zie, hoe slechter ik Thor: Ragnaror vind."
Nou dan hoop ik maar dat je meer genoten had van Tor Del En & Tor: Den Mørke Verden.

Frietgezicht

Avatar

Kun je beter kijken naar de dood van Mark Ruffolo's broer. Interessant mysterie.

Daanminator

Avatar

Vond dit ook een rare film, zeker de minste van de 3. Het komisch gehalte lag mij te hoog.

Frietgezicht

Avatar

^ De helft daarvan is zijn familie en kwam aan op de fiets van een ander.

Master Of Films

Avatar

Zodra Patser online te downloaden is, kan Dutch FilmWorks nog meer illegalen oppakken.

Artificialis

Avatar

Ereptile "Hoe meer ik van dit soort clips zie, hoe slechter ik Thor: Ragnaror vind..."

Dan is het toch goed dat deze scenes niet in de film zaten? Het lijkt mij toch niet eerlijk tegenover het eindproduct om de film te gaan beoordelen op de scenes die zijn weggehaald.

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Dan is het toch goed dat deze scenes niet in de film zaten? Het lijkt mij toch niet eerlijk tegenover het eindproduct om de film te gaan beoordelen op de scenes die zijn weggehaald."
Zoals jij deed bij Léon bijvoorbeeld.

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Zoals jij deed bij Léon bijvoorbeeld."

De verwijderde scènes van Thor: Ragnarok onthullen geen pedoseksuele motieven van de regisseur, wat bij Pédo: The Professional wel het geval was.

ThomasOMalley

Avatar

Je punt is toch dat verwijderde scènes geen invloed zouden moeten hebben op het eindresultaat, omdat de scènes er niet in zitten? Waarom zou de inhoud van de verwijderde scènes bij Léon dan wel meewegen en bij Thor niet? Dat is meten met 2 maten. Niets dat we niet van je gewend zijn, maar toch raar dat je dat zelf niet ziet.

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Waarom zou de inhoud van de verwijderde scènes bij Léon dan wel meewegen en bij Thor niet?"

De verwijderde scènes van Thor: Ragnarok onthullen geen pedoseksuele motieven van de regisseur, wat bij Pédo: The Professional wel het geval was.

nieuwslaatste nieuws

meest populair