Blu-ray preview 'Star Wars: The Last Jedi' - met heel veel verwijderde scènes

Blu-ray preview 'Star Wars: The Last Jedi' - met heel veel verwijderde scènes

En een lading andere coole extra's.

Na het doorslaande succes van Star Wars: The Force Awakens uit 2015 verscheen afgelopen december de opvolger Star Wars: The Last Jedi. Net als bij deel 7 was er een enorme lading kritiek, maar desondanks is de ontvangst onder critici en publiek ruim voldoende tot goed. Met een opbrengst van dik $1,3 miljard aan de wereldwijde bioscoopkassa's zat het financieel ook goed. Het is nog even wachten tot de thuisversie, maar de aankondiging en details tref je hieronder.

Bekijk de afbeelding
In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Walt Disney Studios Home Entertainment op 27 maart, en een paar weken daarvoor op 13 maart via Digital HD. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 18 april bereikt. Disney geeft ook een 3D Blu-ray, Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder een de thuis-trailer:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht van de vele featurettes:

The Director and the Jedi: Een achter de schermen-featurette met Rian Johnson. Het wordt een persoonlijke reis met de regisseur en hij maakt duidelijk hoe het is om een Star Wars-film te maken.

Balance of the Force: Een blik op de weg van de Force. Regisseur Rian Johnson geeft tekst en uitleg bij zijn keuzes.

Scene Breakdowns: Die zijn drie featurettes met de titels Lighting the Spark, Snoke and Mirrors en Showdown on Crait. De eerste zoomt in op het grote ruimtegevecht, de tweede op de slechterik en de derde op het slotstuk op de planeet Crait. Vooral de laatste lijkt interessant met een vergelijking tussen de echte opnames en de digitale creaties, zoals de walkers en de kristallen vossen.

Andy Serkis Live! (One Night Only): Dit zijn twee passages waarbij Rian Johnson tekst en uitleg geeft over de prestaties van motion capture-acteur Andy Serkis nog voor hij via CGI omgetoverd wordt tot Snoke.

14 Deleted Scenes: Met een introductie en commentaar van regisseur en schrijver Rian Johnson.

Audio Commentary: Een track met audiocommentaar met regisseur en schrijver Rian Johnson.

Verpakking

Hieronder zie je covers voor de (Noord-Amerikaanse) Blu-ray uitgaven, ook met een extra speciale uitgave:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair