'Get Out'-regisseur brengt in 2019 al nieuwe film

'Get Out'-regisseur brengt in 2019 al nieuwe film

En daar kijken we nu al naar uit.

Regisseur Jordan Peele brak vorig jaar door met Get Out, een film die kritisch en financieel een succes was. De horrorfilm haalde aan de wereldwijde box office 255 miljoen dollar op en werd onder meer genomineerd voor Oscars. Het was kortom een indrukwekkende debuutfilm. Geen wonder dus dat er uitgekeken wordt naar het volgende project van Peele.

Vandaag is bekend gemaakt dat hij een Untitled Social Thriller zal maken voor Universal Pictures. Peele schrijft en regisseert het project en zal de film in maart 2019 uitbrengen in de bioscoop. Details zijn verder schaars, al laat Peele tegenover The Hollywood Reporter weten dit jaar te beginnen met de opnames.

Het wordt verder een genrefilm. "Een ding dat ik weet, is dat dit genre wordt. En dat spelen met thriller, horror, actie en intrige mijn favoriete bezigheid is. Dat vind ik fijn. Dus wat toon betreft, zal het lijken op Get Out. Maar dat gezegd hebbende, wil ik een compleet andere film maken. Ik wil ditmaal iets anders dan ras bekijken."

Daar de camera's binnenkort al moeten rollen, zal het vermoedelijk niet gigantisch lang duren voordat daarmee begonnen wordt.



NieuwsFilm

meest populair