'Get Out'-regisseur brengt in 2019 al nieuwe film

En daar kijken we nu al naar uit.

Jim Pedd 20 februari 2018 09:19 in Algemeen
Regisseur Jordan Peele brak vorig jaar door met Get Out, een film die kritisch en financieel een succes was. De horrorfilm haalde aan de wereldwijde box office 255 miljoen dollar op en werd onder meer genomineerd voor Oscars. Het was kortom een indrukwekkende debuutfilm. Geen wonder dus dat er uitgekeken wordt naar het volgende project van Peele.

Vandaag is bekend gemaakt dat hij een Untitled Social Thriller zal maken voor Universal Pictures. Peele schrijft en regisseert het project en zal de film in maart 2019 uitbrengen in de bioscoop. Details zijn verder schaars, al laat Peele tegenover The Hollywood Reporter weten dit jaar te beginnen met de opnames.

Het wordt verder een genrefilm. "Een ding dat ik weet, is dat dit genre wordt. En dat spelen met thriller, horror, actie en intrige mijn favoriete bezigheid is. Dat vind ik fijn. Dus wat toon betreft, zal het lijken op Get Out. Maar dat gezegd hebbende, wil ik een compleet andere film maken. Ik wil ditmaal iets anders dan ras bekijken."

Daar de camera's binnenkort al moeten rollen, zal het vermoedelijk niet gigantisch lang duren voordat daarmee begonnen wordt.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Hoezo AL in 2019. Dat is 2 jaar na Get out. Er zijn regisseurs die elk jaar een film maken. Soms 2 in een jaar

Banned

Avatar

Kortom Universal wil gewoon een film in de stijl van Get Out en hoopt op een soortgelijk succes, kan alleen maar fout lopen.

Goku32

Avatar

Hahaha banned inderdaad wtf

Frietgezicht

Avatar

@ Sunchaser,idd, in 1993 kwamen zowel Jurassic Park als Schlinder's List uit,2 totaal verschillende klassiekers van dezelfde regisseur.

Dan moeten 2 filmpjes als Get Out vol plotholes al helemaal geen probleem zijn in 2 jaar tijd.

Thiver

Avatar

SunChaser "Hoezo AL in 2019. Dat is 2 jaar na Get out. Er zijn regisseurs die elk jaar een film maken. Soms 2 in een jaar"

Twee films in een jaar is voor Steven Soderbergh bijna een sabbatical. :D

ThomasOMalley

Avatar

Gaan we hem echt nu al vergelijken met iemand als Spielberg, die in de tijd van Jurassic Park en Schindler's List al een doorgewinterde, gevierde regisseur was? Ridley Scott brengt ook aan de lopende band films uit, maar of we daar nu vrolijk van moeten worden... Ik zie regisseurs liever één goede film maken per 3 jaar, dan 3 baggerfilms in dezelfde periode.

Get Out is zijn regisseursdebuut en deze was behoorlijk geslaagd. Give the guy a break.

Frietgezicht

Avatar

Juist omdat ik het over Spielberg heb geef ik hem een break. Hij hoeft er geen 2 per jaar te doen(had het over dat in 2 jaar tijd het niet bijzonder is). En hij hoeft geen 2 klassiekers af te leveren.
Scheelt wel :P

Master Of Films

Avatar

@ Frietgezicht,idd, in 2018 kwamen zowel The Post als Ready Player One uit,2 totaal verschillende klassiekers van dezelfde regisseur.

ThomasOMalley

Avatar

@frietgezicht
Ah, dat was zo niet duidelijk voor mij. Dat scheelt inderdaad Smiley face

Frietgezicht

Avatar

^ Berichtjes zijn vaak kort en krachtig.
In mijn podcast heb ik het 1,5 uur over dit onderwerp. Ook komt een man langs die al 30 jaar tuinman is om over zijn favoriete oorlogsfilms te praten en of Star Wars daarin thuishoort.
MOF , ook jij kijken he,puntje van je stoel podcast weer.

Tycho Nestoris

Avatar

Get Out was een geslaagde film, maar ik vind het een beetje vreemd dat Jordan Peele al gelijk de hemel in wordt geprezen. Kom op zeg, de man is pas net begonnen als regisseur.

Master Of Films

Avatar

Kijk er naar uit naar de nieuwe podcast van je Friet.

TUNE IN NEXT: same Friet-time, same Friet-channel!

P.s. een onderwerp waar tariegb eigenlijk niet eens hoeft te janken. :D

Mav Damian

Avatar

Villeneuve heeft om de jaar een nieuwe film gemaakt. Van Enemy t.e.m. Blade Runner 2049. Dat is allemaal gelukt dus wie weet lukt dat ook bij hem. we zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair