Algemeen

Schrijver 'Thor: Ragnarok' gaat script 'Cowboy Ninja Viking' herschrijven

Eric Pearson moet de actiekomedie met Chris Pratt van nieuw elan voorzien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:12 in Algemeen
Cowboy Ninja Viking heeft een nieuwe toevoeging aan het creatieve team: schrijver Eric Pearson. Eric Pearson moet de film van nieuw elan gaan voorzien, want hij is ingehuurd om het script te herschrijven. Pearson is vooral bekend van zijn script voor Thor: Ragnarok.

Cowboy Ninja Viking is al sinds 2010 in productie, maar lijkt pas recentelijk serieus op gang te komen. Onlangs werd eindelijk pas een regisseur aangekondigd, in de vorm van Michelle Maclaren (bekend van de tv-series Breaking Bad en Game of Thrones). Hoofdrolspeler Chris Pratt is al wel sinds 2014 aan de film verbonden, maar hij wacht dus ook al een hele tijd totdat het project echt in beweging komt.

Oorspronkelijk zouden Paul Wernick en Everett David Reese het script schrijven, maar toen liet Disney het project vallen. Universal pakte het toen op, met Marc Forster als regisseur en Craig Mazin als scriptschrijver. Maar ook dat ging niet door. Nu moet Pearson het script gaan bewerken tot een filmbare film.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair