Video

Nieuwe trailer 'The Forgiven' met Forest Whittaker als Desmond Tutu

En Eric Bana als massamoordenaar Piet Blomfeld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 14:58 in Video
Bekijk nu hieronder de nieuwste trailer voor The Forgiven. The Forgiven is de nieuwste film van de voor Oscars genomineerde Roland Joffé (The Killing Fields, The Mission).

Niemand minder dan de Oscar-winnende Forest Whitaker speelt in The Forgiven Desmond Tutu, toen hij de Aartsbisschop van Kaapstad was. Eric Bana is zijn tegenspeler, als de massamoordenaar Piet Blomfeld, die na de val van apartheid om vergiffenis vraagt. Vince Vaughn was ooit in die rol gecast, in 2015, maar is evident niet bij het project gebleven.

De film is geschreven Roland Joffé zelf, in samenwerking met Michael Ashton, waarbij zij zich baseerden op het toneelstuk van Ashton: The Archbishop and the Antichrist.Aartsbisschop Desmond Tutu wordt aangesteld als hoofd van de Zuid-Afrikaanse Waarheids- en Verzoeningscommissie, een landelijk onderzoek naar de misdaden van het apartheidsregime - met als doel niet de vervolging daarvan maar verzoening door middel van het opbiechten van alles. Amnestie via schuldbekentenis. Als onderdeel daarvan moet Tutu naar een zwaarbewaakte gevangenis om de beruchte massamoordenaar Piet Blomfeld te spreken. Een strijd van woorden en geest ontstaat tussen de twee.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair