Bella Thorne kan het zonlicht niet verdragen in trailer 'Midnight Sun'

Bella Thorne kan het zonlicht niet verdragen in trailer 'Midnight Sun'

Het romantische drama is gebaseerd op een Japanse film uit 2006.

Is er een goede reden om te leven als je overdag moet slapen en enkel 's nachts kan leven? Dat lijkt de trailer van Midnight Sun te willen beantwoorden, beneden te vinden. In de hoofdrollen treffen we Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger aan als twee mensen die elkaar op het juiste moment ontmoeten, met romantische taferelen als gevolg. De film is een remake van het Japanse Taiyô no Uta uit 2006.

Katie Price is een 17-jarige met een genetische afwijking: xeroderma pigmentosum. Dat houdt in dat het zonlicht dodelijk voor haar is. Gedurende de dag bestaat haar enige gezelschap uit haar vader Jack, maar wanneer het avond wordt verandert alles. Een hele nieuwe wereld gaat dan voor Katie open. Ze houdt ervan om naar het dichtstbijzijnde treinstation te gaan en gitaar te spelen voor de reizigers. Op een avond ontmoet ze Charlie, die ze in het geheim al jaren bewondert.


Achter Midnight Sun staan regisseur Scott Speer en schrijver Eric Kristen. Eerstgenoemde is verantwoordelijk voor Step Up 4: Revolution, welke hij zes jaar geleden uitbracht. Naast Thorne en Schwarzenegger zien we ook komiek Rob Riggle. Nederlanders kunnen Midnight Sun vanaf 19 april in de bioscoop zien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair