Schurk 'Wonder Woman 2' lijkt bekend!

Schurk 'Wonder Woman 2' lijkt bekend!

Neemt Diana het straks op tegen Cheetah?

Het lijkt erop dat Diana (Gal Gadot) het zwaar krijgt in Wonder Woman 2. Naar verluidt zal Cheetah de grote schurk zijn waar ze het tegenop moet nemen in de nieuwe film van Patty Jenkins. Dat horen we van That Hashtag Show, dat stelt dat actrice Emma Stone de rol bijna speelde, maar uiteindelijk ervan afzag.

Cheetah is het alterego van Miss Minerva, een Britse antropoloog die superkrachten krijgt als ze terecht komt in een oeroude verloren stad. Al snel wordt ze een slechterik en neemt ze het op tegen Wonder Woman. In de comics is dat al jaren het geval en dat maakt het logisch dat ze in het DCEU ook een schurk is.

Naar het schijnt speelt Wonder Woman 2 zich af tijdens de Koude Oorlog. Wonder Woman zou hierin weer te maken krijgen met kwesties van oorlog en moraliteit, die eerder ook al een grote rol speelden. Dat in combinatie met een behoorlijk complexe schurk, kan zorgen voor een bijzonder sterk verhaal en mooi uitgangspunt.

In deze nieuwe film speelt Chris Pine weer naast Gadot en zou hij wellicht in een flashback te zien zijn. De opnames gaan in mei van start. De release staat gepland voor december 2019.



NieuwsFilm

meest populair