Families Sandler & Rock liggen elkaar dwars in officiële trailer 'The Week Of'

Families Sandler & Rock liggen elkaar dwars in officiële trailer 'The Week Of'

Middenklasse vs. bovenklasse.

Hoewel Netflix de laatste tijd niet zoveel succes lijkt te boeken met originele creaties, gaan ze gewoon zonder hinderpalen verder. Zo hebben ze de officiële - en vermoedelijk laatste - trailer van The Week Of online gezet, waarin we o.a. Adam Sandler en Chris Rock zien. De film van Robert Smigel draait om een trouwerij die er misschien niet komt.

Twee geliefden staan op het punt te trouwen en kunnen niet wachten op de beste dag van hun leven. Hun ouders hebben echter problemen met het organiseren van de trouwerij. Zo wil de vader van de bruid - een blanke man die de middenklasse representeert - graag alles betalen. De vader van de bruidegom - een donkere man uit de bovenklasse - staat dat toe, ondanks dat de chirurg het zelf met gemak zou kunnen afhandelen. De ene regeling valt na de ander echter in het water, wat spanningen creëert tussen de vaders. De trouwpartij kan niet snel genoeg komen...


Sandler en Rock spelen de twee vaders. Hun vrouwen worden gespeeld door Rachel Dratch en Melanie Nicholls-King. De rest van de cast bestaat o.a. uit Scott Cohen en Steve Buscemi. Het is de vierde film die Sandler in samenwerking met Netflix maakt. Met de regisseur nam hij het scenario onder handen. Wie nu eindelijk is overgehaald om The Week Of te kijken, kan vrijdag 27 april in zijn of haar agenda aanstippen als de dag des oordeels.

NieuwsFilm

meest populair