Black Order en nieuw Iron Man-pak op posters 'Avengers: Infinity War'!

Black Order en nieuw Iron Man-pak op posters 'Avengers: Infinity War'!

Plus een blik op het nieuwe wapen van Thor.

Voor wie denkt dat de enorme groep Marvel-superhelden het in Avengers: Infinity War alleen moet opnemen tegen Josh Brolins Thanos heeft het goed mis. De superslechterik neemt namelijk een heel leger Outriders mee en hij heeft ook de beschikking over vier van zijn terreur zaaiende kinderen die gezamenlijk de Black Order vormen.

Die Black Order bestaat uit de personages Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor), Cull Obsidian (Terry Notary), Corvus Glaive en Proxima Midnight en via onderstaande nieuwe promo-poster zie je ze in actie. Kevin Feige gaf onlangs aan dat de stemmen van deze personages worden ingesproken door opvallende / bekende acteurs.

Bekijk de afbeelding
Een tweede promo-poster geeft een blik op enkele van de superhelden. Het meest opvallend is Robert Downey Jr.'s Iron Man die overduidelijk een nieuw pak heeft.

Bekijk de afbeelding
Uiteraard verschijnen er weer allerlei prijzige miniaturen van de personages uit de film van Marvel Studios en regisseurs Anthony en Joe Russo. Zo heeft Sideshow Collectibles hun exemplaar van Iron Man onthuld. Hieronder één van de foto's en check de website van Sideshow voor meer details.

Bekijk de afbeelding
Ook voor Thor verschijnt zo'n uitgave. Hieronder het personage van Chris Hemsworth met zijn nieuwe wapen. En met Groot en Rocket.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair