Acht (!) clips 'Tomb Raider'!

Acht (!) clips 'Tomb Raider'!

Spectaculair? Jep.

Nog maar een paar weken en dan draait Tomb Raider in de bioscoop. Ogenschijnlijk was Warner Bros. vergeten wat clips vrij te geven, want vandaag zijn er maar liefst acht vrijgegeven waarin we Lara Croft (Alicia Vikander) allerlei hachelijke avonturen zien beleven. In deze reboot van de franchise, moet Lara op zoek naar haar vader, die vermist is geraakt tijdens een zoektocht naar een tombe in Japan.

In deze eerste clip hoort Lara wat er op het spel staat: het hele nalatenschap van haar vader. Het landhuis, het bedrijf, alles. En dus moet ze van Ana Miller (Kristin Scott Thomas) een heftige beslissing nemen.


Dan is er een clip die laat zien dat Lara behoorlijk goed in haar werk geworden is en ook echt durft. De jonge dame springt zo over een afgrond heen en blijkt behoorlijk goed te kunnen vechten. Dat doet ze met schurk Mathias Vogel (Walton Goggins).


Clip drie is weer in een wat beschaafdere omgeving. Hierin krijgt Lara een puzzel, Karakuri, van haar vader, die een geheim bevat voor haar.


Dan is er een video, gemaakt door de pa (Dominic West) van Lara, waarin ze te horen krijgt wat haar opdracht is.


In de volgende clip bevindt Lara zich op een mysterieus eiland. Daar wordt duidelijk naar een schat opgegraven en krijgt Lara te horen dat ze niet had moeten komen.


Een Tomb Raider-film zonder gevaarlijke situaties... dat kan niet. En dus krijgen we ook een clip waarin Lara in de problemen komt boven een waterval.


Lara is goed in het oplossen van puzzels. Mocht je daarover getwijfeld hebben, dan si er deze clip, die laat zien dat ze prima begrijpt hoe een puzzeldeur werkt.


Tot slot is er een clip waarin Lara aan een vriend (Daniel Wu) uitlegt waar ze naar op zoek is; een eiland voor de kust van Japan.


Als bonus hebben we overigens een negen minuten durende B-roll video:


Tomb Raider draait vanaf 15 maart in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair