Schwarzenegger over terugkeer in de 'Terminator' midquel

Schwarzenegger over terugkeer in de 'Terminator' midquel

Back als T-800 in de requel.

Een Terminator-film zonder Arnold Schwarzenegger is uiteraard geen Terminator-film. Dat lijken ze in Hollywood ook te snappen. Maar ondanks dat menigeen liever zou willen dat ze de franchise met rust laten, krijgen we volgend jaar alweer een zesde film in de reeks, dit keer een midquel / interquel (ja, er zijn benamingen voor), aangezien deze aansluit op T2: Judgment Day uit 1991 en de rest verwijst naar een andere tijdslijn.

Schwarzenegger is zeer blij dat ze weer aan de slag gaan met de reeks. In gesprek met TheArnoldFans zei Schwarzenegger het volgende over de start van de opnames:


"We gaan starten met de opnames van Terminator 6 in juni tot het midden van oktober, dus ik zit erin. Ik kijk ernaar uit om terug te keren als het T-800 model. Het zal geweldig worden met Tim Miller als de regisseur en Jim Cameron waakt zeg maar over het geheel."

James Cameron is dus als een soort Godfather aanwezig en Tim Miller, bekend van Deadpool, is de regisseur. De verschijningsdatum is al geprikt in juli 2019 en als de financiën tevreden stemmen dan is deze tweede "T3" de start van een nieuwe trilogie.

NieuwsFilm

meest populair