Opnames 'The Expendables 4' eind van de zomer van start

Opnames 'The Expendables 4' eind van de zomer van start

Eindelijk is er meer duidelijkheid.

Het lijkt erop dat men bijna klaar is om te beginnen met de opnames van The Expendables 4. De franchise werd in 2010 gelanceerd en bracht een boel actiehelden bij elkaar. De twee vervolgfilms brachten nog meer actiehelden naar de franchise, maar de derde film in de franchise uit 2014 bracht minder op dan verwacht. Daardoor werd er een beetje de rem op gezet, waardoor de franchise even stil leek te vallen.

Nu blijkt dat er een einde aan de impasse is gemaakt, want volgens Randy Couture gaan de opnames in augustus van start. "Ik kijk heel erg uit naar Expendables 4," begon hij. "Op dit moment is het plan om in augustus te beginnen met de opnames en hopelijk gaan we dat halen. Het lijkt erop dat we terug naar Bulgarije gaan en dat vind ik heel fijn. Ik heb veel tijd in Sofia en Varna doorgebracht en kijk er heel erg naar uit om terug te gaan. Ik hou van de mensen daar, het eten en heb er dus heel veel zin in."

Naast Couture keert ook Sylvester Stallone terug. Van andere castleden is nog geen zekerheid, al zou het goed kunnen dat Jason Statham en Dolph Lundgren, net als Arnold Schwarzenegger weer terugkeren.



NieuwsFilm

meest populair