Meer duidelijk over plannen schurk Thanos in 'Avengers: Infinity War'

Meer duidelijk over plannen schurk Thanos in 'Avengers: Infinity War'

Wat wil de gestoorde titaan nou met de zes Infinity Stones?

Het duurt nog even voordat Avengers: Infinity War in de bioscopen draait. De film wordt al jaren gehypet en Marvel en Disney wrijven vermoedelijk al verlekkerd in de handjes bij de gedachten aan de ettelijke miljoenen die de film op zal brengen. Tot het zover is, blijft met druppelsgewijs nieuwe informatie naar buiten brengen.

Vandaag bijvoorbeeld over de motivatie van de schurk Thanos (Josh Brolin). Er wordt al zes jaar naar zijn bestaan en zijn snode plannen gehint. Maar, afgezien van het feit dat we weten dat hij zes Infinity Stones wil stelen, weten we bijna niets over het personage. Speelgoed geeft nu iets meer duidelijkheid.

Thanos wordt op de site van een speelgoedverkoper omschreven als een gestoorde titaan die het beste gezien kan worden als "een meedogenloze kosmische bedreiging, opgevreten door de gedachte het universum van zichzelf te redden." Daarmee wordt er nog niet veel meer duidelijkheid gegeven, hoewel we hier wel uit kunnen afleiden dat Thanos dus geen gestoorde gek is die gewoon alles wil vernietigen.

Regisseurs Anthony en Joe Russo zullen in plaats daarvan proberen hun schurk zo gelaagd mogelijk te maken. Dat past bij waar al in een eerste teaser naar gehint werd; namelijk dat Thanos het universum wil hervormen. Dat naar zijn hand, waarbij hij als meedogenloos heerser de boel wil overwinnen en vervormen.

Vanaf 27 april kunnen we zien hoe Thanos dat doet.



NieuwsFilm

meest populair