Algemeen

Eerste poster Disney-film 'Christopher Robin'

Waarin Winnie de Pooh in live-action vorm de echte mensenwereld betreedt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:53 in Algemeen
Disney heeft vandaag de eerste poster vrijgegeven voor live-action film Christopher Robin. De productie van regisseur Marc Forster is een soort vervolg op de oorspronkelijke animatieverhalen rond Winnie de Pooh en laat zien dat Christopher tegenwoordig wat ouder en cynischer geworden is. Hij ontdekt, als hij weer terug komt bij het Hundred Acre Wood, en zijn oude vrienden Winnie en de rest weer ontmoet, de liefde voor het leven opnieuw.

De poster toont enkel Winnie, zonder deze helemaal te onthullen. Duidelijk is in elk geval wel dat het een mengeling moet worden tussen live-action en animatie wordt. De hoofdrol in de film is overigens voor Ewan McGregor.


In Christopher Robin is het jongetje dat we kennen van vroeger dus volwassen geworden en de weg kwijtgeraakt. Het is nu aan zijn vroegere jeugdvrienden om onze wereld te betreden en Christopher te helpen weer de liefdevolle en speelse jongen die diep in hem zit terug te vinden. Christopher Robin zit nu vast in een baan waarin hij zich overwerkt voelt, te weinig betaald krijgt en geen zekerheid heeft over de toekomst. Hij heeft een gezin, maar wordt volledig opgeslokt door zijn werk, waardoor er weinig tijd over is voor zijn vrouw en dochter. En Christopher is zijn vrienden, waaronder Winnie, compleet vergeten. Als hij op een dag herenigd wordt met Winnie, voelt Christopher weer de vreugde van vroeger. Maar door een ongelukje met zijn koffer, is het aan Pooh en de rest van de bende, waaronder Piglet, Eeyore en Tigger, om hem terug naar Londen te brengen. Een spannend avontuur voor het hele gezin dus.

Vanaf 3 augustus in de Amerikaanse bioscoop. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geekalert

Avatar

ik denk dat dit een beetje te paddington word

JIGSAW8

Avatar

Ja zoiezo

GreenHornet

Avatar

Mond is te klein, hoop dat Disney het nog aan past.

JIGSAW8

Avatar

Welke mond

GreenHornet

Avatar

Mond van Pooh in de trailer

Artificialis

Avatar

De teaser trailer heeft een beetje de sfeer van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Ik ben wel benieuwd geworden naar al die andere live action versies van die knuffelbeesten.

nieuwslaatste nieuws