Christopher Robin (2018)

Out of the Wood. Into the City.

Honingzoete zomerfilm voor heel de familie heeft een ietwat nare bijsmaak.
play

6,6 details

  • 104 Min
  • Animatie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Drama
  • Familiefilm
  • Musical
  • Fantasy
  • Verenigde Staten

In Christopher Robin is het jongetje dat we kennen van vroeger dus volwassen geworden en de weg kwijtgeraakt. Het is nu aan zijn vroegere jeugdvrienden om onze wereld te betreden en Christopher te helpen weer de liefdevolle en speelse jongen die diep in hem zit terug te vinden. Christopher Robin zit nu vast in een baan waarin hij zich overwerkt voelt, te weinig betaald krijgt en geen zekerheid heeft over de toekomst. Hij heeft een gezin, maar wordt volledig opgeslokt door zijn werk, waardoor er weinig tijd over is voor zijn vrouw en dochter. En Christopher is zijn vrienden, waaronder Winnie, compleet vergeten. Als hij op een dag herenigd wordt met Winnie, voelt Christopher weer de vreugde van vroeger. Maar door een ongelukje met zijn koffer, is het aan Pooh en de rest van de bende, waaronder Piglet, Eeyore en Tigger, om hem terug naar Londen te brengen. Een spannend avontuur voor het hele gezin dus.

Regie
Marc Forster
Cast
Ewan McGregor, Hayley Atwell, Toby Jones, Chris O'Dowd, Jim Cummings, Peter Capaldi, Roger Ashton-Griffiths, Adrian Scarborough, Brad Garrett, Sophie Okonedo, Mark Gatiss, Oliver Ford Davies, Nick Mohammed, Tristan Sturrock, Amanda Lawrence, Paul Chahidi, John Dagleish, Evie Wray, Katy Carmichael, Gintare Beinoraviciute, Bronte Carmichael, Ronke Adekoluejo, Jasmine-Simone Charles, Ken Nwosu, Orton O'Brien.
Release
01.08.2018
Release NL
09.08.2018
Release DVD
12.12.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Marc Forster | Cast: Ewan McGregor (Christopher Robin), Hayley Atwell (Evelyn Robin), Bronte Carmichael (Madeline Robin), Jim Cummings (Winnie the Pooh & Tiger), Nick Mohammed (Piglet), Brad Garrett (Eeyore), Peter Capaldi (Rabbit), Sophie Okonedo (Kanga), Sara Sheen (Roo), Toby Jones (Owl), Mark Gatiss (Giles Winslow) e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2018

Geheimpje weten? Bovengetekende moet eerlijk bekennen dat hij nog een Iejoor-knuffel op zijn slaapkamer heeft staan en vroeger de videobanden over de knullige avonturen van Poeh en zijn vriendjes heeft platgedraaid. Heerlijk, dat jeugdsentiment. Disney schotelt ons deze zomer (volgens het affiche) het hartverwarmende Christopher Robin (in het Nederlands 'Janneman Robinson & Poeh') voor. Met de eerdere persoonlijke noot begrijpt u dat deze recensent blij is met de terugkeer van een inmiddels ook volwassen geworden Janneman Robinson naar het Honderd Bunderbos. Weet Disney met deze nieuwe familieprent ieders warme herinneringen eer aan te doen?

De talloze avonturen die hij als kind beleefde in het idyllische Honderd Bunderbos zijn voor de inmiddels volwassen Janneman Robinson tot vage herinneringen verworden. In het grauwe, naoorlogse Londen is de dagelijkse realiteit voor Robinson, die werkt als efficiëntiemanager bij een kofferfabrikant, juist hectisch en zwaar. Tijd voor zijn gezin heeft hij nauwelijks meer, laat staan voor een malle ouwe beer die onverwachts bij hem aanklopt wanneer deze zijn vriendjes kwijt is. Deze reünie tussen Robinson en zijn oude makker Poeh is het startschot van een nieuwe reeks avontuurlijke expedities.

alle artikelen (7)

Christopher Robin Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Christopher Robin

acties