Prachtige sneak peek 'Christopher Robin'!

Prachtige sneak peek 'Christopher Robin'!

"Winnie-the-Pooh the Movie".

Walt Disney lijkt met de live-action Winnie-the-Pooh film Christopher Robin weer wat grenzen te verleggen. Voor wie een van de trailers heeft gezien weet dat Pooh en zijn vriendjes op een prachtige wijze tot leven zijn gewekt in de film van regisseur Marc Forster (World War Z, Finding Neverland). Hieronder kun je kijken naar een sneak peek van vier minuten.

Het is Ewan McGregor (Jack the Giant Slayer, Black Hawk Down) die de belangrijkste menselijke rol invut. Hij is namelijk de opgegroeide Christopher Robin en hij komt in de film zijn vroegere vriendjes weer tegen. Dit zijn Winnie the Pooh, Tigger, Eeyore, Owl, Piglet, Rabbit en Kanga. Jim Cummings spreekt zowel Winnie als Tijgertje in.


In het sprookje is Christopher Robin dus opgegoried. Ooit beleefde hij avonturen met Winnie de Pooh en zijn vrienden, maar nu is Christopher ouder en cynischer geworden. Als hij terugkeert in het Hundred Acre Wood en zijn vroegere kameraadjes weer ontmoet, vindt hij opnieuw de liefde voor het leven. De start van een nieuw avontuur.

Het nieuwste live action-sprookje van Walt Disney draait vanaf 2 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair