Nieuwe trailer thriller 'Submergence' met Alcia Vikander en James McAvoy

De nieuwste film van Wim Wenders over spionage, jihadisten en de oorsprong van het leven op aarde.

Wim Wenders heeft weer een nieuwe film: de dramatische thriller Submergence, met Alicia Vikander en James McAvoy. Waarvan nu alweer Wim Wenders maakte met onder andere Der Amerikanische Freund een soort van thriller, maar is vooral bekend van drama's als Paris, Texas, Der Himmel über Berlin en documentaires als Buena Vista Social Club en Pina.



Danielle Flinders en James More ontmoeten elkaar toevallig in een afgelegen hotel in Normandië, waar ze zich allebei voorbereiden op een gevaarlijke missie. Ze vallen tegen wil en dank voor elkaar, maar herkennen in elkaar daarna al snel de liefde van hun leven. Wanneer hun wegen hen weer scheiden, blijkt James te werken voor de Britse geheime dienst.

Zijn missie is om in Somalië een bron van informatie over toekomstige zelfmoordaanslagen in Europa te vinden. Danielle 'Danny' Flanders is een bio-wiskundige die aan diepzee project werkt om een theorie over de oorsprong van leven op onze planeet te bewijzen. Terwijl James gevangen genomen wordt door jihadisten en geen manier heeft om contact op te nemen met Danny, terwijl zij diep onder de zee moet duiken zonder te weten of hij nog leeft.

NieuwsFilm

meest populair