Video

Trailer westernactiefilm 'The Stolen' met Alice Eve

Alice Eve opent de klopjacht op de kidnappers van haar baby in Nieuw-Zeeland anno 1860.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:50 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor The Stolen, een nieuwe actiefilm met Alice Eve in de hoofdrol en Jack Davenport in een bijrol.

Hoewel de film in Nieuw-Zeeland speelt, is het eigenlijk een soort western, waarin Alice Eve's baby wordt ontvoerd en zij de kidnappers achterna jaagt.The Stolen vertelt het verhaal van een vrouw die haar ontvoerde zoontje moet zien te vinden, door te navigeren door een wereld die ze niet kent, constant in gevaar. Charlotte Lockton lijkt zich gesettled te hebben in een comfortabel leven met haar rijke man David, in Nieuw-Zeeland in 1860. Maar haar idyllische dromen worden al snel verstoord, wanneer David vermoord wordt door bandieten die 's nachts hun boerderij zijn binnengedrongen, en die haar baby ontvoeren.

Een maand nadat zij losgeld heeft betaald om haar zoontje terug te krijgen, besluit Charlotte, gefrustreerd door de apathie van de authoriteiten en haar personeel niet vertrouwend, om zelf haar zoon op te sporen. Zo begint haar reis door de wildernis van een ongetemd Nieuw-Zeeland.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

De chick uit Star Trek geloof ik

Sunspot

Avatar

Star Trek Into Darkness bedoel ik, vette film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair