Twee nieuwe projecten voor Michael Bay!

Twee nieuwe projecten voor Michael Bay!

Robopocalypse wordt een veelbelovende film.

Variety meldt dat regisseur Michael Bay twee nieuwe projecten gevonden heeft. Niet alleen zal hij het boek Robopocalypse (2011) van Daniel H. Wilson verfilmen, maar ook een mysterieus actieproject met de titel 6 Underground. Daarmee maakt hij weer actiefilms die niet binnen de Transformers-franchise vallen.

ROBOPOCALYPSE
Robopocalypse is een project waar Steven Spielberg jaren aan heeft gewerkt. Hij had zelfs een cast verzameld, die bestond uit onder meer Anne Hathaway, Chris Hemsworth en Ben Whishaw, maar trok de stekker eruit toen het script maar niet rond kwam en de productiekosten uit de spuigaten liepen. Spielberg blijft wel producent, maar of zijn scenario gebruikt wordt is niet zeker.

In Robopocalypse keert de technologie zich wereldwijd tegen de mensheid. Kunstmatige intelligentie met de naam Archos bestaat uit een wereldwijd netwerk van machines, waar de mensheid van afhankelijk is geworden. Die besluit zich tegen de mensheid te keren, en het is aan de weinige overgebleven mensen om zich te verenigen tegen de robots.

6 UNDERGROUND
Verder is 6 Underground een project dat geschreven is door Paul Wernick en Rhett Reese. Zij maakten eerder Deadpool en Zombieland en hebben een geheel nieuw project ontwikkeld. Waar het om draait is niet bekend, maar de productie hiervan moet deze zomer nog van start gaan en de release volgend jaar in de zomer plaatsvinden.

NieuwsFilm

meest populair